the last goodbye..

Nu gör jag som rubriken säger. Hejdå för sista gången. Kommer sakna er underbara vänner. Kommer som sagt hem på söndag natt, så på morgonen så hörs vi igen. Ha det bäst!

Jag älskar dig Fanny, saknar det grymt redan!

-

Nu åker jag och mamma och köper godis.. yummiiee! 


Miley news

Jag surfade runt lite på internet och hittade gamla bilder ifrån golden glode adwardspå Miley.
Jag kollade lite extra noga och blev uppmärksam på hennes läppar. Antingen har hon mega plumping lipgloss eller så har hon sprutat in ngt skit. Det ser ut som typiskt fake läppar.. Är lite skeptisk, först tänderna & nu det här.. 


Förövrigt var hon otroligt söt i sin ljusa klänning. Jag ger Miley en hiss, om man bortser ifrån det jag skrev om. Hon är en fantastisk sångerska.


MIley har en riktigt snygg stil!

Fan vad snygg hon är!


Gina Tricot's stolthet..

Ja, ni alla ser vem detta här. Det är ju uppenbart att det är samma kvinna, men vilek otroligskillnad. 
Photoshop kan verkligen göra någon vacker.. Kan bara tänka mig hur kroppen ser ut om ansiktet är så där retuscherat.. Haha

Är jag idiot eller?

.. är itunes helt seppat när man ska lägga in låtar på ipoden. Jag har damp, Det står att låtarna inte finns i ngt jävla bibliotek. Det fungerar alltså inte. Vilket stör mig otroligt! ,

Om 20 minuter ska jag klippa mig, ja är jätte nervös. jag vet inte varför. Haha, mongo! 

i min ipod



Det var en liten del av min härliga musik. Haha! 

klippning på g

Nu har jag beställt en tid hos frisören. klockan 4 ska jag klippa topparna och uppklippt. Jag ska fan strypa dem om det inte blir bra. Dem klipper ju alltid typ 3 dm. Onödigt mkt, aldrig att jag ska vara korthårig igen. Noway!! 

Inte så bra bilder, men ni fattar vinkeln. Puss

Packning.

  • Klänningar
  • Shorts
  • Jeanskjol
  • Toppar
  • Kofta
  • Nessesär
  • Kamera + laddare
  • Mobil 
  • Edhardy keps
  • Väska
  • Skor
  • BH
  • Trosor
  • Bok
  • Solbrillor
  • Ipod
  • Smink
  • Handduk
  • Bikini
  • Tamponger / Bindor
  • Pyjamas ( Linne och shorts)
  • Solkräm
  • Shampoo & Balsam
Yesbox, det ska jag ta med mig! Om ni har ngt tips på saker jag har glömt så får ni gärna säga till. 
Puss

trettioförsta Juli tjugohundranio

Jag kollade mina unika läsare igår kväll, och ser att hälften har försvunnit. Det käns tråkigt, det är kanske för att det är mitt i sommaren och ingen sitter vid datan ( nästan..) Eller så har jag helt enkelt blivit sämre på att blogga.. Synd! 



'' Min kväll ''

Kom precis hem ifrån Felicia och hennes familj. VI åt god mat, satt och pratade. Det blev mucket skratt. Ser verkligen fram emot resan imorgon. Vi åt hallonpaj till efterätt, det var super gott! Klockan 12 ungefär åkte vi hem, Daniel&Mamma&Anna&Alex&Welling i bilen och jag på moppen bakom. Det var lite på skoj att vi körde med varandra och blinkade och så.. Ni fattar, vi blajjade lite. Precis när jag kör över linjen vid röljuset så blir det rött! Självklart då så kommer polisen bakom mig och blinkar och börjar tuta. Jag reagerade inte att det var på mig dem ville stanna. Men Daniel körde in åt sidan och jag som är jättenervös gör likadant. Som jag trodde Polisen ville prata med mig.. Jag var tvungen att visa körkort, legg och så frågade dem massa saker. Jag var helt uppspelt och ville bara försvinna under jorden.. Som tur var så hade jag mamma med mig. Omg, jag hade dött annars! Men nu har jag varit med om det iallafall.. Haha, om det inte hade varit så snälla poliser så hade jag blivit av med mitt körkort + 3000 kronor i böter. Shiet!! 

På dagen idag var jag i centrum med mamma och Anna & Anna G. Skulle köpa en mobil!! Gick in på teknikmagasinet och hittade en bra som jag ville köpa. Skulle betala själv med mammas hjälp. Alltså bidra med lite pengar. Men eftersom det var tillägskostnader så sket det sig, Det stod att telefonen med Tele2 Abonnemang skulle kosta 169. Och det slutade på 469. Vilket jag inte har råd att lägga ner i månaden.. Tyvärr, så vi åkte hem igen med en sur Fia.. Eftersom jag har sabbat mina mobiler under mitt liv så var jag tvungen att köpa den själv. Det är sämst! Haha, Jag får skylla mig själv. Och det vet jag.! 

Imorgon kommer jag att bli väckt tidigt har jag fått reda på. Mamma tkr att jag absolut inte ska vra uppe tills 4 på lördag så jag måste kunna bli trött.. Och därför gå upp typ mitt i natten imorgon.. - kl. 8! Åååh. 
Jag ska iallafall sova nu, jag är skit trött. Sov gott alla söta. Hoppas ni inte kommer att sakna mig för mkt nu.. Puss

Foto: Jag
Objekt: Köksklockan ;)

Allt flyter

Jag har idag shoppat lite saker, en jeans kjol. En klänning, en tunika, en 'pyjamas' och en dipliner.
 Ska kolla på filmen allt flyter nu med familjen.. 
Min packning växer mer och mer, jag har alltid med mig för lite.. 
Men det blir nog motsatsen den här gången! 
* Turkiet på lördag! :)



Skype..

Jag har precis laddat ner Skype, och är helt virrig i pannkanan.. Vad tusan är det för ngt? Vad ska man göra? Haha, pinsamt men snälla kan ngn föklara?.. 

skön kväll

Daniel vad här på middag idag, det blev ingenting speciellt. Köttfärsås och spagetti. Det var gott. Innan D kom hem så hämtade jag Anna med moppen hos en kompis. det gick faktiskt bra. Jag tror att jag ska gå ut ett tag, mitt ljud på datorn funkar inte så jag orkar nite sitta här utan musik. Ha det bäst!

28 juli / Tisdag

Ännu en dag i mitt liv som bara runnit iväg. Jag har gjort absolut ingenting idag, Legat i sängen och tittat på tv. Latmask nr.1. Dags oh göra ngt åt saken och sätta lite fart, börjar med att åka med mamma till Rusta. Haha, nice start på dagen! 
Det får bli en slapp outfit & facelook idag, orkar inte fixa mig.  Kiss&Hug


Foto: Jag
Plats: Öregrund

Scream - Zac Efron


Godnatt

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng. Idag är jag faktiskt ganska trött. Kommer nog sova länge imorgon.. så tro inte att jag har glömt bort er (;  See ya'll Later!


Han är Klockren


Haha, Sean Fett skön!  Måste bara skryta om att jag har haft honom som danslärare.. Helt sjuk! HAHA

That's why I love fotball

Enkelt, fyra bokstäver. B O Y S ! Tränade killar som springer runt och tacklas,
och det bästa är ju målen dom gör, upp med tröjorna och flashar sina tränade kroppar, aauuuwwwiiii vad sexigt!
Favoriterna bör nog vara Torres, Ronaldo och Beckham, bangar inte på dom fan, haha! :D

Bloggare

No1. Kissie ( Alexandra Nilsson )
- Är väldigt medveten om att hon ser bra ut. Hon har mkt pengar, och det gillar hon att berätta. Hon är en barbie i sina egna ögon.

No2. Paow ( Paulina Danielsson )
- Värkar vara en snäll tjej, man vet ju aldrig. Spelar oskyldig ibland, och Är lite av sin egen stil.

No3. Dessie ( Desireé Nilsson )
- Är en tjej som jag personligen inte tycker om. Känner henne iofs inte, men av det hon skriver och fotar symboliserar inte en sån tjej som jag skulle vilja umgås med iaf. Tycker att hon är en kopia av Kissie..

No4. Gaybloggen  ( Amir Akrouti )
- Riktigt cool typ, Det är grymt att stå för att han är homosexuell. Hiss för Amir!

No5. Kenza  ( Kenza Zouiten )
- Gillar verkligen hennes livsstil. Det är festande, resor, shopping, modelljobb,chill. Aah lite av allt helt enkelt. Det gillar vi!

No6. AmandaJosefine ( Amanda Falk )
- En brud med självsäkerhet. Väldigt målmedveten och en bra förebild. Eftersom vi gick i samma skola så kan jag verkligen säga att allt som skrivs på den bloggen stämmer. Hon är otroligt snäll och trevlig.

No7.
EricaFlorbrant  (Erica Florbrant )
- Älskar hennes photoshop jobb med bilder. Det är roligt att läsa hennes blogg pga av en massa bilder. Great!

Jaa, nu vet ni vilka bloggar jag läser & lite åsikter om dem. Självklart läser jag mina vänners bloggar också.
Kolla in bloggarna ni också!

sötaste


Världens sötaste kusin!

sommarkänslor









+

Jag måste bara hissa en sak lite snabbt,  Twitter.com Är ju så jävla grymt, Man kan läsa vad sina favoritkändisar gör. Sina kompisar och precis vem som helst. Det är ju en microblogg, max 160 ord. Jag älskar det!

Jag sitter just nu och dricker en stor fet kopp te, ska snart titta på film. Har nyrakade ben och haft hårinpackning. Kan det bli med underbart?

Godmorgon

Måndag igen, som jag alltid säger så tkr jag att det går otroligt fort.. Idag ska jag åka med mamma till centrum, ska köpa skor. Det blir nog tygskor, Det är alltid bra att ha.

Nu ska jag åka, hehe.  Hug

26 Juli.

Nu är det inte många dagar kvar tills jag drar iväg igen! Denna gång blir det Turkiet - Kemer. Med Mamma,Anna,Anna,Felicia,Katarina och så jag! Ska bli roligt. Lördag morgon gäller det.

  • Idag har jag varit hos min farmor, det var mys. Vi fikade och pratade lite. Det är vä bäst att passa på nu när dem börjar bli gamla..
  • Imorgon ska jag försöka fixa ett par nya skor, det behövs. Och sen ska jag köpa en klänning ifrån Gina Tricot. fick ju ett presentkort av Agnes i födelsedags present.

Jag ska hoppa in i duschen  nu, och sen njuta av popcorn och en film, Kyssar


Du betyder allt


uppdatering


Det är mina nya väskor, Älskar dem! Jag har kollat på Ice age med min pappa ochj anna idag, den var ganska rolig. När jag kom hem så städade jag mitt rum. Har precis damsugit det. The Hills har stått på under dagen, började ifrån säsong 1 igår, och är nu på 2. Det är grymt. Men nu ska jag ut med världens bästa Emma.Hoppas ni får en underbar kväll. för det kommer iallafall jag att ha! Imorgon ska jag fixa en ny design, tror jag.. Saknar dej redan bästavän!
Puss

24 juli

exakt 1 månad till skolan börjar. Shit vad tiden går fort.. Hitills har sommarlovet varit skit bra, vill inte att det ska ta slut.
Idag har jag iallafall chillat galet, filmer, glass,lunch med fanny och ätit god middag. Just nu kollar jag på The Hills, det är fan bäst. Kollar ifrån säsong 1. Sov gott, ni är bäst!  Later

battlefield - Jordinsparks


Grymt bra!

.. I taket lyser stjärnorna

Det är den bästafilmen jag ngn sinn sett! Den är helt grym. Har kollat på den 3 gånger idag, men jag har också varit på Ikea, Varit på Rimi, Med Fanny och sovit länge!

Ska till bästo nu, Pusss

BSK BSK BSK !!!

Det har varit en helt sjuk vecka! Heeeelt otroligt, Bollstanäs sk f-97 vannn heeeelllaaaa skiiiteeeen!!!!! Förstår ni? Heeeeeeeelt sjukt!  - Matcherna var galna, hejarklacken var bäst. I finalen så vann dem med 5-0 mot Enskede, UTKLASSNING! Frida är läääättt bästa backen! Finalen utspelade sig på Ullevi, Det var så himla coolt!

På Invingninen på måndagen Så var det 52000 personer som tittade, Otroligt!  Det var kändisar där och sjöng, tex Agnes, Mimmi Sandén. Det var jätte roligt. Har lite bilder senare..  Vi har varit ute varje dag och ätit middag, ibland med flera olika familjer, ibland själva. Alltid god mat, roligt sällskap och såklart bästavännen - kandet bli bättre? Aa, Tack för allt det var underbart! :)



Bilresan gick bra både dit och hem, Nu på hemvägen hade vi Frida med oss. Det var kuligt! Vi sov lite båda gångerna,stannade och köpte godis, åt lunch och gick på toaletten! Kom hem vid halv 6 tiden, då gick jag ut och sprang. Det gick inte så himla bra men helt ok! Det blev bara ett varv - bättre än ingenting!

Det var lite problem att hitta skolan som Frida och hennes lag bodde i, men som tur var så kom vi iaf fram! Vid halv 11 tiden så åkte vi ut ifrån Göteborg. Kom om sagt hem halv 6. - Ikväll ska jag och Fanny hitta på ngt, Det blir nog ngt chill. Kanske drar ut med moppen, det var  ju faktiskt en hel vecka sen!

Nu är det käk med Pappa,Ingela,Anna,Flisan och jag.. Puss

Packning på G

Jag lyssnar på musik hos mamma och packar ner massa saker inför Gbg. Ska bli grymt kul! Jag köpte inte mkt i kista, Det blev en jacka,mjukisbyxor och ett linne! Det var iofs bra saker! ;)

Nu ska jag ta mig ner till moppen och åka hem till Pappa. Sen blire väl ut med kompisar! Hare bäst - later

förlåt mig,

Jag har haft fullt upp hela dagarna den här veckan.. Det har varit grymt kul! Jag och Fanny har träffat kompisar, chillat,åkt moppe, och gjort en hel del.  Idag ska jag åka med Pappa till kista och köpa kläder typ. Ska bli nice!

Imorgon drar vi till göteborg, jag ska börja packa idag. Det ska bli sjukt nice, en jävla massa killar,liseberg,bästis. Aah, det räcker. Läääängtar! Uppdaterar ikväll. Hug!

Igår åkte vi till Torsåker med Jordgubbar,cola och grädde. Det var jätte mysigt. Här är lite bilder.






Jag älskar sdig otroligt mycket bästavän!

Öregrund. 2

Halloj! Ännu ett inlägg ifrån öregrund. Nu ä ni glada va? Vädret är jättefint, solen skiner hela tiden. Jättemysigt! Igår så gick jag in på glasskiosken och skulle söka sommarjobb för nästa år. Ägaren ville så gärna ha mig där i kiosken nästa sommar. Så jag ska höra av mig i januari någon gång. Hoppas verkligen att jag får jobbet. Skulle vara hur nice som hälst!

I övermorgon åker vi hem, ska bli ganska skönt, Saknar ju mina vänner och så. Det blev inte så långt inlägg iddag menmen... Nu ska jag äta Honungsmelon! 

Kiss&Hug

Öregrund.

Hej allihopa, jag lever! Bra va? Haha, Jag har det jätte bra här i öregrund. Solen skiner och det är jättevarmt. Vi kom hit i tisdags, då gjorde vi ingenting speciellt bara tex. packade upp och åt middag. Onsdagen så tog vi bilen till Sunnanö och solade och badade hela dagen. Spelade minigolf med Mormor och Anna. Kulkul! På kvällen sågick jag mamma och anna ut med kamerorna och fotade jätte många fina bilder vid havet. vi grillade till middag! Spelade kort och satt och snackade. Blev en ganska tidig kväll.

Igår ; Var vi i Sunnanö, Det var 23 grader i vattnet, jätteskönt. Vi åt glass och chillade. På kvällen gick vi hem till Ellenor, Förädrarna satt och snackade medans jag,Ella och Svante var ute. Det var skit kul, Vi skulle sen kolla på film fast det blev inte så, Då skule vi hem. Ganska så skönt var riktigt trött igår.

Idag; Har vi varit i stan, Köpte lite på torget, och på konsum. Jag köpte en jeans jacka på Pep N' chili. Skitsnygg! Försökte få en tid hos 'Beaty for both' Men det var fullt, Mina naglar har nämligen börjat att ramla av. Det är 6 naglar som inte finns kvar.. Måste fixas!

På tisdag åker vi hem, då ska jag bo hos pappa till lördag/söndag, det beror på när vi åker till Göteborg. Det blir nog mycket moppe dem dagarna. ;) Kommer nog spendera den mesta tiden med Fäni,  det var längesen så det ska bli grymt! Nu ska vi faktiskt äta lunch, Hadet bäst i sthlm medans jag lever här på landsbygden. Haha, xoxo Sofia

RSS 2.0