30/09

först vill jag bara säga - Grattis på födelsedagen pappa!!! :)

Blev ingen uppdatering igår, det var 100 % pluggning på spanskan. Har prov idag, även i svenska och imorgon engelska. Jag kommer inte hinna plugga klart..Såå himla stressande! Får väl magsår snart.. Menmen, gör mitt bästa! Pratade i telefon ngra timmar igår, det kändes bra. Saknaden stiger bara, dags att göra något åt saken..

Sitter och ska sätta på mig leggins,  vet inte vad jag ska jag för tröja. Jag lovar att jag har värsta bristen på kläder. Och på bilder också för den delen. Ååh, har inte bloggkänsla.. Den brukar komma tillbaka när jag sitter framför datorn hos mamma. Då är det dubbelt såmycket dator och tv tittande. attbeoropå det så hyrde vi filmer igår, som alla andra tisdagar. Minns inte vilka vi tog riktigt, Twilight,projekt princess , två italienska kriminalserier, och någon pojken i den randigapyjamasen. typ. :'D

Börjar klockan 10, ska jalla lite nu. PUSS


stress..

jag har mycket i skolan just nu, med tanke på att jag var sjuk förra veckan så blir det dubbelt så mycket. Spanska prov, engelska,svenska.. Aah, det drar på energin. Så nu ska jag sova, kanske är pigg imorgon.. Puss sov gott!


Selena Gomez & Demi Lovato - One And The Same

Tidig mondagsmorgon

gud så jobbigt det är att vara en zombie varje morgon. Pallar inte äns ha jeans.. Men det är mjukisbrallorna på som vanligt i skolan. Börjar tjugo i nio, så åker fem ihalv. Hinner platta håret, för det behövs. Kanske äta lite också, mår illa. Usch vilken jobbig måndagmorgon.. Ingen sol, ingen rolig anledning att gå till skolan. Moppen kommer säkert inte starta heller bara för att.. Btw, God morgon allihopa ;)

mature..

Jag ska hälsa på John Blund. Vi kanske ses där. Sov gott. Later


jag ger upp.

Filmen som går på 4:an var så himla dålig att jag stängde av. Det var svenska skådespelare som var dubbade. Alltså andra svenska röster, fast det var svenskar som vad skådisar. Sjukt dåligt..

Är iallafall nöjd med sällskapet den korta tiden, och såklart tilltugget. Haha!


Skopunkten


1. Klackhöjd: 7cm. Skafthöjd: 19cm. 394:-
2. Klackhöjd: 1,50cm. Skafthöjd: 34cm. 399:-
3. Klackhöjd: 1cm. Skafthöjd: 22cm. 299:-

Det var dem skorna jag kom hem med idag. Massor av tack till mamma! :)
Nu är det päronglass framför tv:n. Yummie!

Bevis


Skuggig ram..

Ja, ni läste rätt!Jag har förberett ett Ps-tips. Det var faktiskt väldigt roligt. Hoppas ni förstår mina beskrivningar.Det är Ps cs3 som jag redigerar mina bilder i, inte så avancerat men jag nöjer mig med det! Det ni lär er i detta tips är hur man gör en skuggad ram runt bilden.

1. Öppna den bilden som du vill redigera. Öppna en ny 'Layer' - (Vet inte vad det heter på svenska).
(Ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilderna.)

2.
Håll in 'ctrl' och klicka på A, så markeras hela bilden. Det blir då en sträckad linje runt bilden. Klicka sedan på 'Edit' och länken vid namn 'stroke'.

Nu ska du välja hur bred du vill att ramen ska vara.Välj något som passar dg bäst. Det gör du i 'Width' fältet. (jag tar mellan 25-40)

3.
Nu ska du välja hur stark/genomskinlig ramen ska vara. (Själv tar jag runt 50%.)
Det gör du högra spalten precis över där det står 'Layer'.

Nu skulle ramen kunna vara klart, vilket den kan om du själv vill det. Annars går det att lägga till en linje innanför ramen. Vilket jag personligen tycker är fint!

4. Nu ska du lägga till innerlinjen. Den kan vara i den färgen du vill & hur tjock du vill. Då ska du klicka på 'Layer'. Sedan vidare till 'Layer style' - 'Blending Options'. Då ska det se ut så här.. 

Dubbelklicka dig vidare i vänstra fältet till 'stroke' längst ner. Då kommer det upp en röd liten ruta i mitten, klicka på den och välj färgen som du vill ha på linjen. Sen finns det en 'size' linje, där väljer du vilken tjocklek du vill ha på linjen. (Jag brukar ta, storlek 1/2 och färg vit.)

5.Resultat.

inget speciellt

som ni säkert märt så är det inga bilder just nu här i bloggen, men det är för att det fungerar inte att lägga in dem på datorn ifrån kameran. Väldigt irriterande, ska försöka igen men ska starta om den först!

Ska äta lunch nu, äggröra och prinskorv!

hopplöst

.. som rubriken säger är det hopplöst att inte bli trött förrän den här tiden på dygnet. Nu ska jag iallafall sova mig några timmar. Har pratat med Fanny på msn lite, kändes rätt bra. Nu ska jag bädda rent i sängen och sen som sagt sova. Ni som itne gör det än, sov gott!


..

det känns osannolikt att det inte är vi längre. alla gånger vi satt brevid varandra och sa, fan vad jobbigt att mista sin bästavän när man såg andra som gjort det. Nu är det jag själv som står där.. er mardröm min verklighet.

är väldigt känslig just nu.. fyfan
Later


DAMP

nu har blogg.se laggat och kronglat hela veckan, jag blir så irriterad när det inte fungerar. Någon mer som har det så? åååh


I am not a part of it anymore, and you don't feel bad about it. What is your problem? Was there no real friendship? Im sorry, but i can't take this anymore..

lördags-kväll

För det första ber jag så hemskt mycket om ursäkt Fanny, för att jag inte hörde av mig. Men det kom oväntat mycket folk hit på middag så det blev en lång kväll med mycket människor.Därav mormor & morfar. Kunde därför inte dra här ifrån. Det var såklart trevligt, men inte så bra tajming.. ;/ Till mat blev det iallafall Fondue. Dock inte riktig, fejkad. Det är alltså Oxfilé, Chips i alla olika smaker, dipp även i många olika smaker och sallad. En stor favorit här på Hasselgatan. (Där jag bor med mamma) Haha!

Nästa helg bär det av till Öregrund. Jag och min mor ska gå på höstmarknaden som är en gång om året. Det är jätte mysigt. Att bero på marknad så var det knallemarknad i Uppl. Väsby idag. På grusplanen vid Vilunda. Det var väldigt mycket mindre än vad det brukar vara. chockerande trist om jag säger så. ;) Det fanny nästan ingenting att köpa, Brändamandlar fanns det. Vilket räddade lördagen, (skämt osido..)
Köpte ett nitarmband kom jag på nu, eller rättare sagt fick jag ett av mamma. 30 kronor, en hel förmögehet.. Om man har en lika tom plånbok som jag. Haha! ;)

Btw, jag ska skriva en novell/uppsats till STS. Sök ett stependium, kanske har flyt och typ vinner 100 000 kronor. Vore inte helt fel ;) Så slipper mamma och pappa betala utbytesstudentåret. Toppen! Så har ni något tips om ett ämne eller så blir jag jätte glad om ni slänger in en kommentar.

Imorgon är det skopunkten med mamma som gäller. Det behövs verkligen minst ett par skor på skofronten.. Foppatofflor är väl inte det sexigaste? HA! :'D

It's all about love


Demi Lovato - Here We Go Again


So far, so great

Off to the races
I'm going places
Might be a long shot
Not gonna waste it
This is the big break
And It's calling my name



- Hoppar in i duschen, kanske kommer tillbaka med ett leende på läpparna. Hoppas!


090925

Dagens låt: Darin, Why does it rain - Minnen
Dagens frisyr: Bulle
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne
Dagens händelse: sjuk, handlat mat
Dagens planer: Sova snart
Dagens vill ha: Pengar, kärlek
Dagens saknad: bästavän
Dagens drog: musik som vanligt
Dagens finaste: halsband, hjärta&stjärna 
Dagens måste: ingenting
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Naturgodis
Dagens mat: Fläskfilé
Dagens mående: Varit bättre..

kärlek


Bild: 2005 - julafton
Tack för att du finns mamma.Du är verkigen bäst!


.




känslor

vet ingenting längre. Vem är äkta, vem är falsk? Kan jag lita på er? Det är riktigt jobbigt att inte veta vem som står vid ens sida när det verkligen gäller. Vem som ställer upp. Det är nog dags att visa det nu... Det är sämst att vara andra handsval. Jag orkar inte!


Alla minnen, alla löften, allt. Ska det bara rinna ut i sanden? Skriver detta med tårar i ögonen. Jag saknar oss så mycket. Det finns inte ord. Min andra halva är borta. Bara så där. Du har väl ett nytt hjärta och en ny själ att fylla. Men jag vet inte.. Att jag åker bort, förstör allt. Min dröm gör att jag förlorar vänner. Ska det vara så? Jag klarar inte av det.det är för smärtsamt. Jag behöver dig i mitt liv. jag är ingenting annars, ingen kan förstå.. Så mycket som påminner om oss, små saker. Jag vet inte om det är slut mellan oss, ibland känns det så. Men när jag funderar så skulle jag aldrig klara av det som sagt. Jag vill det absolut inte heller. Men jag blir orolig, jag vet inte vad du känner. Du har så många nya nu. Jag liksom glöms bort av alla. Utan dig är jag ingenting. Ordagrant! Det känns att skriva det här, det skaver verkligen på hjärtat. Jag vill ha tillbaka 2008- Då allt var perfekt. Cypern,Öregrund,åland och så mycket mer. Vardagen i sig, helt underbart.Då vi uppskattade varandra. Vill ha den vänskapen tillbaka. Och jag vet att den finns där inne. Vi behöver bara ta fram den igen. Det klarar vi!Nu ser jag snart inte vad jag skriver längre. Allt känns så osannolikt. Att dem man trodde var vänner vill att det inte ska bli vi igen. Helt ärligt skiter jag i er. Jag vill bara ha tillbaka min livsglädje. Hoppas du förstår Fanny att jag vill ha tillbaka det vi hade. Det äkta som alla ville åt. Vänskapen som är stark som jag vet inte vad. Vänskapen som aldrig svek, som alltid var en trogen. Det är sjukt hur mycket man kan sakna en människa. Jag behöver dig. Det finns inte så mycket mer att säga. Bara att jag älskar dig.


watermelon


12:12

7th Heaven. Det är bra, just nu är det reklam så jag slänger in ett inlägg. Somnmade väldigt sent igår, det var inte så bra gjort.. Menmen! Ska äta youghurt nu, för jag blev plötsligt väldigt sugen på det! :)


that's life

Dags för mig att gå till sängs. Sov gott, ni som inte redan gör det ;)

Oh, en random bild ifrån min födelsedag. yes, 15 bast!

It's late, i know

Jag vet att jag borde ligga i min säng just nu med stängda ögon och sova djupt. Men nej, så är det inte. Jag är faktisk ganska underhållen här framför publishme.se och stör mig lite gulligt på mitt trasiga tagetbord. Det fungerar att klicka på varannan tangent. Det tar alltså två gånger så långsamt att skriva dem små raderna. Irriterande!

Som jag skrev tidigare blir det ingen skola imorgon heller. Det betyder att jag inte får gå ut på kvällen. Det är verklien inga roliga nyheter. Så fanny om du läser det här så kanske vi kan hitta på någonting på lördag istället. Det vore mysigt. På lördag kommer förrästen min mormor och morfar hit. Det är verkligen inte varje dag! Så det var på tiden. Man får ju passa på..


Sky's the limit



This song makes me happy.. (;

Rubriker alltså..

Kyckling och pasta. Enkelt,gott - toppen! Något annat som inte är lika toppen är att jag inte får gå till skolan imorgon..Jag känner mig nog frisk, men enligt tempen så är jag inte det.. Så vi är inte överäns.Det suger!


Jag har suttit och kollat på bloggar som handlar om usa. - Utbytesstudenter. Så hima intressant att läsa om hur vissa lever ens egna dröm. :'D Jag är inne i någon konstig fas att allt som har med usa att göra ger mig ett leende på läpparna. Hehe.

Torsdag

klockan är redan halv kvart över 2. Det är ju sjukt vad snabbt tiden går när man kollar på tv. Haha! Det blev en omelett till lunch idag. Gottis! One tree hill är nu slut, har sett alla 36 avsnitt nu. Man blir ju nästan beroende - HA! :'D

Börjar känna mig bättre faktiskt. Kanske kan gå till skolan imorgon. Men det är på gränsen.. Får se vad mamma säger. Skulle vara trist att vara hemma hela helgen. + Att jag ska träffa Fanny imorgon och hitta på någonting. Väldans synd.


Fotograf: Karin Angnér (mamma)


när är det min tur?...

JAG VILL ÅKA TILL USA, NU NU NU NU!!!! JAG DÖR AV ATT VÄNTA, PAPPA OM DU SER DETTA. LÅT MIG ÅKKAAAA! OOOOOhhh!


lycksele


Go lycksele! :'D Riktigt härlig grabb. Puss på honom. + att han är snyyyygg.


A


Turkiet -09. Anna och Anna


Onsdag

Har börjat att titta på One tree hill eftersom jag är hemma ensam till klockan 7 idag. Det är inte ofta, haha. Faktiskt ska det bli skönt. Synd bara att jag inte mår bra.. Fick ett tips av Fanny igår att jag skulle lägga in youtube klipp oftare. Så jag gör det nu på en gång. Haha!


When life takes over - David guetta Feat. Kelly Rowland

Slumdog millionaire


'Latika' ifrån Slumdog millionarie är väldigt vacker i mina ögon. Haha! Det är bra oh veta förstår ni. Har precis kollar på den filmen med min mamma, den är vääldans bra! Hämsk,trovärdig,sorglig,lycklig.. Aa, det mästa man kan tänka sig. Inte konstigt att filmen blivit nominerad till 8 Oscar priser.

Ska sätta på 2 säsongen på One three hill och försöka somna. Halsen bränner mig till döds. Hoppas det inte är halsfluss, det tar ju flera dagar att bli av med.. Vill inte missa så mycket i skolan, det är väldigt jobbigt att komma efter i allt. Tillexempel så har jag engelska prov imorgon, spanska tills på fredag. So,Svenska och matte. hur mycket som hälst. Jag dör! Nian är inte lika rolig som man hört.. Men som sagt, nu ska jag sova. Sov gott söta läsare!


'


min mamma är den snällaste


Photoshop..

.. försöken ökar. Det ser inte så bra ut än, men jag lovar! Jag blir bättre ;)


Gjorde en skuggig ram runt bilden. Checkt! ;)


Haha, amatör...


This i life


GG

Sitter och kollar på Gossip girls, har aldrig riktigt fastnat för det men det är faktiskt väldigt bra! Så jag står på din sida Amanda, Haha! Ohoj vad dåligt jag mår förresten.. Btw, Blair är grymt vacker!

sjukling

Godmorgon bloggen. Jag är hemma igan igen,  mår inte bra alls. Det är skitjobbigt! Nyss hade vi ett stort strömavbrott här på hasselgatan, allting stängdes ner. Men nu fungerar det igen. det är bra! haha. Nu ska jag se på morden i midsomer och tycka synd om mig själv.. Ha en bra dag!

 


Attjo!

Jag är helt slut, känns som om min lägenhet får lite sällskap imorgon. Herregud, 2½ men. Måste försöka sova nu. Åh, döööö åt halsont!

am i going to be sick again?

Yesss, i am. And that sucks!
Min hals bränner, näsan är snuvig och mitt huvud sprängs.. En ganska typisk hypnos för förkylning.
Kvällen blev lyckad, En bra pratstund med bästavän. Känns bra att skriva om henne igen, hehe. Hoppas att det håller i nu. - klart det kommer, Det är ju Soffan vi snackar om ;)

Nu ska stackars lila jag försöka få lite sömn.. Aah, det borde kanske ni med. Sov godast när det nu är, Haha. Puss på er sötnosar! Imorgon blir det nog ny design! har tröttnat grovt på den nuvarande..
( vilket fult inlägg det blev.. slut på parentes)


..

Det finns inte så mycket att säga, känner mig utanför på något sätt. Vem är äkta, vem är inte? Det är jobbigt att vara osäker på sina vänner. Men dig vet jag att jag har Fanny.

Navy CIS

Har varit dålig uppdateringsenaste dagarna, Kommer bli bättre ikväll. Lovar!
nu är det mat. Puss

Dagen

Hej igen allihopa! Idag har det varit helt underbart! Har verkligen haft en sjukt rolig dag. Är jätte glad för att Jessica tog med mig till grönan idag! Tack så jätte mycket. Bilder ifrån dagen kommer senare.

Just nu sitter jag hemma hos Bubba i rosersberg, Det är 3 personer här vi sitter och snackar och det är jätte mysigt. Ska väl gå och vara lite social, så haha pusshej!


Grönalund


Som ni ser är det GrönaLund idag, ska bli grymt kul! Åker dit med Jessica,Nathalie och Maja.
Pappa skjutsar mig till stationen om en kvart, tåget går kvart över 11.Hörs ikväll när jag kommer hem. Ha en bra dag!  Pussssss mina sötnosar


Centrumtrip

Det blev en sväng till centrum med Fanny,Emma och Jenny. Det var mysigt, vi gick runt och kollade i affärer och snackade. Ska snart äta middag efter det blir det kanske utgång av något slag. Puss

Fredags ångest

Precis som det står på rubruken så har jag faktiskt ångest. Vet inte vad jag ska hitta på idag.. Hmm, nolifer?
Kanske tar en tripp til centrum nu när det är 20:e. Haha. Men kommer jag på ngt så lär ni veta det snart.Lyssnar på bästa låten - Jag skrattar idag. Ison&Fille.
Ändrade planer imorgon, Grönan med Jessica,Nathalie och Maja!

Ha en bra fredag - Puss

Lauren Conrad


.. är en av världens vackraste kvinnor.

Breakout


I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye..

Mötet

Som ni kanske uppfattat så var det inte personligt alls. Det var allmän information om ett år som utbytesstudent. I hela världen såklart. Inte bara inriktiakt på Usa, Men eftersom det är det populäraste landet att åka till så var det mycket om det. Toppen för min del! Jag blev såklart bara mer och mer taggad på att åka iväg. Skulle göra det just precis nu, i natt när fan som helst..


New York City


i love it,

musik.Jaa, är det inte helt underbart? Det gör ju dagen, livet. Det lyser upp allting. Lyssnar såklart på Miley Cyrus just nu - Party in the U.S.A.. Helt sjukt bra låt, allting som var visset och trist blev levande. Så känslig är jag för musik. Lite små gay sådär ;)

A littlebit information - Photoshop är nu nerladdat på datan hemma hos pappa också. Soft! Har  suttit och pillat på det såklart idag igen.. Det har inte sparats ngra bra bilder än, men en som är lite små cp.. Haha, har inte varit nogrann på den, Lite pinsam.. Men ett litet smakprov kan ni ju allt få ;)


Torsdag.. eller?

Många frågar varför jag inte är med sofia,..:
Jag vet inte varför vi bråkar..
jag vet inte varför det är det som är så sjukt, vi pratar knappt..
känns som om ingenting mella oss är sig likt, klart jag saknar henne som fan, saknar våra roliga stunder och allt vi gör tillsammans, men jag vet inte varför det bara är "slut"? eller nej klart som fan det inte är slut. jag älskar sofia och det kommer jag alltid göra, men just nu e allt bara fel..      

/Fanny Karlsson
- Jag säger detsamma, det är INTE slut. kommer aldrig vara, Det är bara lite just nu.!

Slutade halv 1 ungefär, riktigt skönt! Hela dagen har kännts som fredag, men det är ju bara torsdag. Haha!
Nu är klockan 17.44 och tio i åker vi till uppsala. Omg! Hoppas pappa gillar vad han hör.. Pusshej ;)

BIO

Strumpbyxor, Linne,Converse,kort jacka, armband, hansband,kuvertväska. Kvällens outfit!


skoldag

börjar klockan tio, så har all tid i världen på mig. Är så otroligt skönt att inte stressa, Kanske ska börja gå upp tidigare och ha så varje morgon.. eller inte! Haha. Ska äta frullebulle, PUSS

goodnight

Pluggat, kollat på tv, pratat i telefon, promenerat,blivit gladis och gett ett löfte. Så har min kväll sett ut. Imorgon är det bio med mamma ev. Katarina och Flisor, på lördag är det stan med Flisor. Ser framemot båda (: Men först måste jag sova, och som tilltugg blir det ögongodis.. 17 again!        Goooooooooood natt

Casual

Jag lagade mat idag, Dock var det korv och makaroner.. Men mat som mat (; Pappa blev jäätte glad. Det är det viktigaste! Klockan 6 ska vi som sagt på promenad, ska bli härligt. Det har blivit mycket hemma tid på sista tiden. Skönt, men trist.. Ska snart stänga av spotify och sätta upp håret, sen är det väl dags att åka iväg.

jag älskar dig, vad som än händer. Du är mitt allt, just nu är det tomt!


Tuesday

Lika jobbig morgon igen. Åh vad trött jag är! Orkar inte gå till skolan, men har såklart inga val. Plus att det är skolfoto idag.. bläkk. Men har fixat mig lite iallafall, plattat håret och lite smink osv.
Har fått en tid med våran SYO klockan halv 2. Ska kolla gymnasium och prao. Aah men ska gå ner nu och äta lite och sen åker jag. Ikväll ska Anna på dans, då ska jag och pappa ta en promenad. Ska faktiskt bli nice! 

Ha en bra dag. Puss


This is the good life

Sitter framför So boken en måndag som denna. Har en Nyhetsartikel att ta hand om, Deadline på Torsdag. Samma dag som jag ska till Uppsala med Pappa och ev. Mamma och gå på ett informationsmöte på STS. Wiiiiiihoooo! YEEESSSS. LALALAL ;))))Det börjar klockan 18.30 och slutar ca. 20.00 - ser fram emot det otroligt mycket! Är lite små nervös, men vet faktiskt inte varför. Det är ju ingenting personligt. Men iallafall. Och ja pappa, jag vet att du inte har sagt ja än. Men det här är en bra början ;)(Y) Har läst Ericas blogg varje dag, det är inte så bra uppdatering men det som väl kommer in ääääger! Det är så intressant, alla för och naktdelar i vad hon har sett under denna månad. Längtar tills mer uppdatering från Miss Usa. :'D

Oj, Vad mycket fina gubbar det blev i detta lyckliga inlägg.. back to reality.. Läxor

a long day

Hej igen bloggen. Är tillbaka nu efter en lång dag iskolan, tankat moppen och plockat ihop lite kläder här ifrån mamma. Ska åka vidare till pappa typ nu, Men först ska jag äta lite fil. Puss

Mondaymorning

godmorgon, de har varit en tuff morgon. Somnade väldigt sent igår så det var jobbigt att pallra mig upp.
Var alldeles för trött för att fixa mig, mjukiskläder och bullle på huvudet. HA! ;)

Ska försöka få i mig lite frukost. jummie - På onsdag ska jag och Mamma gå på bio, Sommaren med Göran. Ska bli kul! Ha en bra dag.

sweet



Dags för mig att ta en dusch. Och sedan är det sovdags, ehm då brukar ett ordspråk passa bra in.. Hm, hur var det nu? Juste - Sov gott! ;) HAHAHAHAH!!


Åland -09




























Back on track

Borta bra, men hemma bäst! Hemma igen, känns suveränt! Bara att det är måndag i morgon, which means school. Helgen har varit super. Massa skratt, god mat, roliga stunder och massa mer. Väldigt lyckat. Vi har 'tjillat'
(haha), åkt båt, tittat på filmer,legat på bryggn och pratat. Toppen!

Det blev en tidig frukost/middag så ska snart äta kantarell macka med mammsen, ska bli gott är väldans hungrig. Båtresan gick helt ok idag, det var segt men men.. Bil resan var lite värre, mådde illa och så. hihi (lite pinsamt) men ändå.. Bra oh veta (a)
Nej,nu är det käk!


Du är underbar! <3 (Random bild, ja vet)


.

Wake up
When will things be good enough for you
To see all that we can be
I'm sick of playin' games
And actin' like we never care
That we're never there

few minutes left

Om några minuter åker jag ifrån landet. Inte så långt ifrån men iallafall. Haha! Kommer ta mycker bilder kan jag lova! Kvällarna på Hammarudden är otroliga! Solnedgång i havet, sitta på klipporna -Det är sommar!
Nu är det lite plock i rummet som måste göras.. ( enligt min mamma ) Sen bär det av till Viking Line!

Ha en underbar helg. Pussar


another casual day

Åland om en timme. Stannade hemma idag igen, var inte riktigt frisk. Men börjar må bättre! Har suttit och pillrat på Photoshop hela morgonen. Tog lite bilder, blev riktigt nöjd med en.


Provade lite roliga saker också. Det blev Fanny som fick vara försöks kanin. Haha!


life's hard

I know that life is hard.Det are often not as expected. As much as we do not have the past will not become a reality again. Some people are not always at your side, so be careful with them you have! But I will always be one of them. I love you.

färgklick


En lite muppig bild sådär. Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Skola imorgon. Ska dock inte gå hela dagen, bara tills lunch. Sen blir det Åland på eftermiddagen. Ser fram emot det. Lite, inte.. aja! Kvällen blev inte som väntat, men jag får ta en snabb dusch nu istället. Mobilen fungerar toppen för er som undrar. HA! :'D
God natt alla vänner & läsare.


mysterius


B y hbic.blogg.se

Varför får jag en känsla av att jag älskar den här bilden? Kunde inte låta bli att publicera den. Så fräch!
Älskar kreativiteten och idén.

jag älskar den här tjejen!


im pro


Haha, börjar lära mig lite småsaker nu. Känns bra! :]]


amateur


Haha, testar mig fram. Med hjälp av Olle. Gulligt av dig:))


Lalala

Jag fick mig en mobil. Haha! :))) Bara så ni vet är det en som ïnte är avancerad, utan medans den jag igentligen har är sönder. Men den är söt! (:


- Jag är faktiskt duktig fast än jag är sjuk. No prov imorgon!

Och som ni ser är kameran igång igen!


G'morgon

sitter här på min bar stol och ser på film. Har ätit frukost nyss, som ni förstår är jag hemma idag igen. Det är skönt att sova på morgonen och så men efter någon timme är det dö trist här hemma ensam. Försöker underhålla mig med filmer, just nu är det ' Under Toscanas Sol ' Den är faktiskt jätte bra! :)

Pappa kommer förbi, han ska nog trösta sin lilla dotter! Ciao!

Här sitter jag och softar.

I mina heta tofflor

Film visningen pågår


tired

Jag ska snart tacka för mig. Men först måste jag berätta att jag är överlycklig! Photoshop fungerar! Nu är problemet bara att lära sig skiten. Det är jätte svårt, speciellt när det är på engelska. Men det löser sig..

Ska se på någon film nu, puss God natt

photoshop

Klickade precis på download. Hoppas den här versionen fungerar. Vill så görna kunna webbdesign, och vara duktig på Ps. Men det fungerar ju inte om man inte har Ps. Haha ;) Har trixat lite med en header, på Picasa. Men är ganska nöjd. Mycket skönare med en ljusdesgin tycker jag. Så nu har jag så!

Linas kvällsbok har nu varit på i flera timmar, det är skönt att höra någon prata i bakrunden. Annars är man så ensam. Haha, desperat! Lunchdisken står kvar på skrivbortdet. Ska diska undan innan mamma kommer hem.



DAMP DET FUNGERAR INTE!


.

sitter och klunkar i mig pärondryck, det är så himla gott! ;) Ska ta mig ett bad, men först läsa lite i svenskaboken. Vi ska typ vara på sidan 109 på tisdag. Läser jag nu har jag en läxa mindre sen, Toppen! Smart dessutom. Puss

härlig bild

Made by; Emma


Jag tycker den här bilden är riktigt cool. Ser det inte gott ut? ;)


results

Min kamera är inte laddad, laddaren är hos pappa. Mobilen är helt död. åh



två bilder ifrån förrahelgens fotograferande. Har ingen bild på mig, det blev inte så många. Men kanske får någon av emma en vacker dag. Fina bilder på er!


awesome


feelings

det är du som framhäver mina bästa sidor. Det är du som gör att jag vågar skratta, vågar gråta. du som gör att jag är den jag är. Våran vänskap är speciell, det är inte många som har haft turen att hitta andra delen av sig själv. Innan jag träffade dig så trodde jag att jag var jätte lycklig och hade underbara vänner. Vilket jag hade, men nu förstår jag att det är såhär det ska kännas när man träffas sin bästis. Du är så speciell, jag vet att vi ryker ihop ibland och att vi stör oss på varandra ibland, men det hör till. Det är förjävligt att bråka med dig, men det gör bara vänskapen starkare efteråt. Jag är verkligen inte bra på att säga till dig hur mycket jag älskar dig, men jag hoppas du känner det iallafall. Det är dig jag känner bäst, det är dig jag kan säga allt till. Det är dig jag litar på. Alla minnen, resor och allt vi har gjort tillsammas, det är ingenting man bara glömmer. Jag kommer aldrig glömma oss. aldrig!Men vad som än händer lämna mig inte, jag behöver dig. Jag älskar dig!

"People make mistakes. Even the people that we love the most."


hurtful

Jag är hemma idag, är faksitkt sjuk. Är täpt och har ont i halsen.. Har precis ätit vanlijglass och druckigt te. Tittar på Linas kvällsbok. Haha, den är ju för skön. Carro är bäst!

Funderar på oss, har gjort det hela natten. Är fett ledsen för allt. Jag älskar dig, vill inte leva utan dig. Men ibland skiter det sig. Förlåt! Du är mitt ljus i mörkret!


don't forget


som du sa, jag ska nu vara den jag vill vara!

..

Jag behöver en paus ifrån livet.

tan

Jag har solat, det var jätte skönt. Ska nu se på AA.  ÄÄÄLSSKAAA

Dagen har varit en katastrof. Hatar väsby!


s


I ' m   t i r e d   o f   s t a n d i n g   b e h i n d   y o u .    N o w   i t ' s   m y   t u r n   t o   b e   t h e   c e n t e r !


muuusic

Åland i helgen, ser faktiskt fram emot det. Med Felicia! ;)<3


-

Vi ska till gymmet nu, skriver mer senare! Puss



Slutade 20 över 3, åkte hem till mig och läste en jävla massa sidor i svenskaboken. Nu är vi iallafall klara med den läxan. skönt! Åt middag, och gick ner till gymmet. Tränade drygt 45 minuter sen tog vi oss en springtur runt hasselgatan. jobbigt, men nice! Har precis duschat nu, druckigt te och ska snart göra matte läxan.

Imorgon ska jag vaxineras för cancer. Jobbigt, men bra! Tar med mig Fanny till Infra och får en spruta sen är det klart! Har inte fobi för sprutor det är skönt med tanke på hur vissa andra har det.

Ska sova nu, är väldans trött. Puss

Spotlight

Gårdagen var väldigt lyckad! Är jätte glad att jag har er underbara vänner. Om jag ska berätta lite hur vi hade det skulle det låta ungefär såhär ; Vi mötte Jenny på stationen, tog 58 tåget. När vi kom in gick vi till Taco bar och käkade. Som Jenny skrev stod jag för  u n d e r h å l l i n g e n.. Ja, mer information får ni om det någon annan dag. Haha! (Feel the pain!!)  Sen gick vi runt och kollade i affärer, Ingensom fick med sig en påse hem tyvärr. Bion började 18.20, Den var totally awesome! Gunvald ägde skiten! Så filmen får faktiskt 5 smultron ;)

Dagen har varit soft. Dock mer Beck med vännerna, The money man bjöds det på idag. Det var mys, efter tog vi våra trogna mopeder och rullade hem till var och en. Åt mat, chillade lite, fixade oss och sen träffades vi igen och åkte till 'spökhuset' vid Fysingen och fotade varandra. Det var väldigt roligt. Blev några riktigt bra bilder! Vissa kommer troligen upp imorgon. Håll ut! ;) Jag ska göra Matteläxan nu och se på en shopaholics bekännelser med Pappa och Ingela. Puss!

- Har tröttnat på designen, ska byta under veckan.

Life's what you make it

4 platser bokade på Beck- i stormens öga. Klockan 18.20 sergelstorg. Ska bli hur kul som hälst!

Rummet är nystädat. ska duscha snart och göra mig i ordning. Puss


embarrassing

Har inte skrivit på hela dagen. förlåt för det! Har haft en underbar kväll med tjejorna. Tack för allt! Ska sova nu, är otroligt trött. Vill sova lite extra nu när man har ledigt. Imorgon kanske det blir bio med bästisarna. Skulle vara sjukt mys!

I can't breathe without you, but i have to


Thursday

Skolan vad helt ok idag, segaste tekniklektionen ever. Efter skolan åkte jag och Fanny runt och runt och runt. Haha, chill att kunna underhålla sig så enkelt. Jag ska snart träna, och se på en film. Ska sova tidigt idag, är så himla trött på morgnarna vilket är väldigt jobbigt. Har tappat lite blogginsperation nu igen, är verkligen inte gjord för att driva en så här stor blogg med 30 läsare varje dag. Det är verkligen ansträngande. puh!


tired

Börjar om 20 minuter. Jag är jätte trött. Inget smink. Mjukisbyxor. Toffs. Hörs senare!

Sleeptime

  • Har ny header!

Ska ta en turbodusch och sen se på en film med pappa, dricka te. Mys! Blir nog inga fler inlägg ikväll. Sov gott!
 


lovely


lazy

Städar mitt rum. Det går segt. är inte på topp.


Spanish lesson

Vi arbetar med datorer idag. Vilket vi kommer göra varje onsdag den här terminen. Det är chill, för då kan jag ju slänga in ett inlägg i smyg. Haha! Ska forstätta vara en duktig elev och jobba flitigt. Slutar 20 över.. vilket är typ en evighet till dess! ;)


Time square


Wednesday


Har fixat klart mig, ska äta frukost nu. Yoghurt med färska hallon! LYX


a secret. 'ssshhh'

Lite åsikter om 'YoungHollywood'


Miley Cyrus:

Hon är en av mina största idoler, hon är helt klart bäst. En av de bästa förebilderna, ja hon har bilder där hon drar upp tröjan poserar i trosor, men vet ni vad? det gör henne mer normal det bevisar att hon inte är PERFEKT hon är en normal människa- Och sen är det så att hon heter Miley Cyrus så folk ska överdriva varenda sak hon gör. sen äger hennes musik och jag älskar hannah montana (Serien) kollar på det..Så ofta jag hinner.. HA! ;)

Jonas Brothers: Oh jag finner inga ord hur mycket jag älskar dessa 3 människorna, Kevin Joesph och Nicholas deras musik har hjälp mig när jag mår som sämst. Deras musik är kärlek och dem också kan inte fatta hur mycket de har lyckats och fan vad glad jag blir varje gång. (:

Demi Lovato: Jag älskar hennes musik, hennes röst men dock inte hennes skådespeleri fast hon börjar bli bätrre! det är bra, jag måste erkänna jag gillade hennes "rockiga" stil mer än den 'söta'. Fast ja hon ..växte väl ifrån det fast hon är fortfarande snygg ;) och hennes nya album äger, Don't forgtet är nog min favorit!


Selena Gomez: Hon är otroligt vacker, det är hon! Men efter att hon klippte sig och började sjunga är hon ingen stor favorit längre. Hon är en duktig skådis och det är någonting hon borde satsa på. Men hon är nästan helt perfekt. Typ. aah, gillar henne!

Taylor Swift: Jag diggar hennes musik men som Fanny säger så kan hennes röst vara lite gnällig.. men gillar henne dock inte som person, jag menar det där hon gjorde mot Joe var bara töntigt, och sen fortsätter hon oxå..hon har inte ens släppt det ännu..liksom get over it ?


Zac Efron: jag vart kär i honom första gången jag såg high school musical (FAVORIT FILM) fyfan jag är fortfarande galen i honom, man kan verkligen inte säga att han är ful för han är JÄVLIGT snygg! De som har sett 17again vet ju exakt vad jag menar, jag tappar nog andan lite då och då. Han är GORGEOUS ;)


Vanessa Hudgens: jag kommer ihåg hur mycket jag älska henne efter jag såg HSM1 hon blev min 1:a idol (hade inte ‘hittat' miley ännu) varje gång jag lyssnar på hennes första album får jag flashback känslor kanske för jag DROGADE den haha ;) jag gillar henne fortfarande,dock inte lika stort fan som innan, men ni måste erkänna bruden är grovtsnygg haha, synd att hela världen har sett henne naken :|


Ashley Tisdale:
Jag tycker att hennes karaktär i HSM var grymt kul. Hon var liksom en barbie. Men jag har tröttnat på den stilen efter Kissie,Dessie och alla dem dära. ( hahaha ) så 'Sharpay' har sjunkit ner på listan. Men Ashley har en grym klädstil och sångröst. Hon har verkligen det där lilla extra. Väldigt mycket snyggare som brunett!


tuesday

Idag slutade vi halv 2 drygt. Riktigt skönt! Fick två håltimmar iofs. På SO:n fick vi hem uppgift. Man ska skriva en nyhetsartikel om Asien/Afrika. Och om det skulle kunna hända i sverige eller inte, osv. Väldigt svårt att hitta en bra artikel. Kanske får ta hjälp av en lärare imorgon. Hmm. iallafall efter skolan tog jag 13.39 bussen till stationen och där ifrån åkte jag in till stan. Mötte där Kristina och åkta till Heron City. Vilket var en stor besvikelse. Jag trodde det var värsta stora shoppingcentrumet. Men det var det absolut inte. Synd! Men istället åkte vi till SKHM - skärholmen. Där var det dock riktigt nice! Massor av affärer ( påminde om 5:an i Göteborg ). Dit släpar jag med mig fäni någon dag, och nej du har inga val gumman! ;) Köpte skorna som jag visade. äntligen!

Kom hem runt halv 9, en lång med kul dag. Vi tog ofc en fika där borta. Latte och brownie! jumjum. Jag har målat tånaglarna igen. nu ser det fräscht och vårdat ut igen. ;)

Imorgon börjar jag klockan 10. Skönt! Idrott imorgon också, med Mohsen för första gången. bläkk, hatar idrott i skolan. Det är överskattat! Jag ska krypa ner i min 140 cm stor säng. Hehe! Sov godast, P u s s

LUCKY

nu är dem mina! 399 :- Mohahah


btw, är det bara min blogg.se som är otroooligt seg?


RSS 2.0