GRYM

-Groove slam work it back
Filter that baby bump that track
Groove slam work it back
Filter that baby bump that track
Groove slam work it back
Space Cowboy just play that track
Gaga in the room so starstruck
cherry cherry cherry cherry boom boom

Hiss & Diss


Saknaden- Att sakna någon som betyder mycket för en är ingenting jag gillar. Att känna sig ensam, att vänta på någon som man inte vet om den kommer tillbaka. Att vara orolig att inte veta om man får träffa personen igen. hatar det!

Publishme.se/blogg.se -
Jag hatar verkligen hemsidan, det hackar alltid. Och om man har varit inlooggad för länge så loggas man ut, och om man skrivit ett inlägg så försvinner skiten. Och vem har tålamod till att skriva två likadana inlägg?, nej fyfan!

'Gamlafjortisar'- Men brudar, ni som är över 13.. lägg ner fjortis stilen nu, den är över. Det är fan pinsam att sen typ 16/17 åringar gå runt med laager smink och tuttarna i halsen. Haha, ni tappar  er värdighet bruds!



Musik- livet utan musik vore piss. Musik gör mig glad, musik är det bästa som finns.

Konserter- ( blev mer om musik) Det är så mäktigt på något sätt, låtarna som spelas från mobiler,datorer och på radio blir så jävla mkt bättre på konserter. och så är det miljoner människor, alla är taggade & glada. ett riktigt plus i kanten är ju att man ser kändisar!!

Smycken- Är det inte otroligt snyggt med smycken? Favoriterna är armband och örhängen, love!

Dagens låt


- äckligt bra

Lördagmorgon

hej allihopa, idag är det otroligt fint väder. Är på grymt bra humör! Jag ska roa mig med att åka till stinsen med pappa, Ska köpa bikini, kolla på avslutningsklänning, och lite annat sommrigt ;)

Skulle igentligen följa med Fanny och Agnes till stan, men var tvungen att kolla på klänning som sagt. Så det blev så idag.Fast jag ska träffa Bästo ikväll en stund.Imorgon åker Fanny till mallorca, kommer sakna henne otroligt mkt. men hoppas hon får det bra i värmen! :)Älskar dig vännen!


Älskar den här bilden!

Fredag,

Nu är nästan allt plugg klart, det känns skönt.. Matteprovet gick nog bra, hoppas det iaf. No provet fick jag tillbaka idag, jag fick VG. yes!

Idag kom min faster Monica hit, det är alltid roligt. Vi åkte vid 3 och beställde en resa, vi hade tänkt oss Grekland men det blev Turkiet. Det blir 2 gånger i sommar, haha men det är bara roligt + att det är olika ställen. Vi hittade ett hotell på Side som vi gillade. Det hette Sun city, passande namn, för det är ju typ 95% att det är fint väder! Så den 13 juni klockan 06:45 åker jag ifrån sverige och kommer hem den 21. en vecka innan jag fyller 15, och 2 veckor innan vi drar till Gbg!



Jag har varit ute med bästis ett tag, vi hade sjukt roligt. Det var länge sen sist! Vi var ute och snackade och busade lite granna. myspys!
Sitter och funderar på hur jag ska få tag i mina 268 kronor som är på vift.. Det är omöjligt att få tag i daniel, och i mamma också! typiskt. Imorgon bär det av till stan med Fanny och Agnes, ska köpa mig en bikini och lite annat smått och gott!

så bäst

visste du att..
- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som sement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
-tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler  för att hålla balansen när vi står.

- Tjejer har redan läst klart
Killar tittar fortfarande på sin tumme 

shit

I am incredibly stressed out, take me away from here.

Fett grym låt


Torsdagsmorgon

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas du får en bra dag ;)


Sådär, då var allt fjäskande över.. Haha! Ska nu äta frukost, och jag ska platta håret innan jag drar. Uppdaterara senare, Pussar

funderingar

Jag sitter här och kollar runt på olika bloggar, Alltså varför är det så viktigt att man ser ut som en pinne, inte har några finnar, smala ben, fina tuttar,fint hår osv. ? Det är igentligen sjukt, Även om man inte är smalast i skolan och inte har största tuttarna borde man bli accepterad och absolut inte mobbad för hur man ser ut. Jag som inte är så smal trivs inte pga att alla andra drar upp tröjan när dem ligger på fotbollsplanen i fina värdet. Och är jätte säkra i omklädningsrummet. Menar absolut inte att det är ngt fel, men det känns inte bra. jag tillexempel skulle aldrig byta om offentligt i omklädningsrummet! alla tjejer som är besatta av att vara smal, och utseendet borde dra åt helvete!
Man ska inte döma folk för utsidan!?, alla är varda exakt lika mkt..

kalasmånad

Det är verkligen vad det är.. haha, det är 3 stycken i min familj som fyller år i slutet av maj. dyrt, men kul! Idag är min mormor och morfar här på besök- det är alltså mamma som fyller år.. ( som sagt) Det är alltid trevligt! Vi ska snart äta middag, grillat - love !

la in en låt i föregårende inlägget, den är grym tycker jag!  nu äre käk.

Kiss Me Through The Phone - Soulja Boy


Förlåt

Hej allihopa, jag ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat mycket idag och igår. men jag har haft otroligt mycket att plugga. Har no prov imorgon och matte prov på fredag som sagt!
Igår satt jag framför noboken och nötade in allting, det känns helt ok men inte riktigt nöjd. Blir iaf godkänd.

Veckans planer -



Måndag

New week, new chapter. Godmorgon gott folk, idag är jag ovanligt pigg. känns riktigt bra! Idag blev det ingen ''fixar dag'' Haha, inget smink & mjukis kläder. har ätit frukost, och plattat håret. Men har även letat efter en nyckel hela morgonen, klantig som man är har jag slarvat bort hemma nyckeln. Så fick låna grannens. tur det!

Just nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swift, hennes musik är så 'glad' eller vad man ska säga. Jag blir på bra humör. Så jag la in ett YT klipp här denanför. Låten är grym!

Taylor Swift- Outside


090524

Nu ska jag säga tack för mig för denna helg så hörs vi imorgon, puss på er alla. Peace!


Underbar söndag.

. Är veligen nöjd med min söndag. Var i stan med bästisarna, Vi åkte in ganska sent så det blev inte så länge men det var mysigt ändå. Vi fick skjuts till stationen av F's mamma,gulligt värre. När vi kom fram i stan tog vi oss en hamburgare på donken. Sen gick vi vidare till ginatricot. Jag köpte 3 trosor,ett linne och solglajjor. nice! Sen drog vi in på kicks, där jag köpte ett svart nagellack. yey!

Efter lite andra affärer gick vi till Wayne's coffé och jag köpte en smoothie. Vi satt i solen och stekte ett tag, sen tog vi 5 över 6 tåget hem. Blev hämtade på stationen av Peter. Käkade middag hos Fanny, gottgott! Pappa hämtade mig lite senare, och nu sitter jag här. Jag strax hoppa in i duschen och efter det ska jag måla naglarna och titta på film.
Pappa köpte nämnligen hem 3 stycken. Alla värkar bra. toppen!

Hoppas alla har haft en grym långhelg, puss på er alla. Love u!


Ashley Tisdale - It´s alright It´s okay


allmänt

Jag är för omväxlighetens skull inte trött, jag är på bra humör&blogghumör, Är bara riktigt sugen på popcorn.. Hehe!

Imorgon har Fanny lovat mig att vi ska åka till sthlm och shoppa.. Dt var snack om det i torsdags,men det blev inte så.. Jag ska kolla på jeans, Klänning, present till mammaoch bikini. Får se om det blir ngt mer / mindre. På söndags kväll kommer mamma och dem hem, ska bli ganska mysigt. På tisdag ska jag och mamma till centralbadet, det ska bli riktigt kul. och på torsdag fyller mamma år, vilket betyder gäster och presenter. Jag är ju igentligen hos pappa nästa vecka,men går till mamma ändå.

Ska nu göra Fanny sällskap i soffan med en störande kille i andra änden telefonen.. Yuck!

snapshot


Darin - Run away


lördag


Hej min blogg. Imorse vaknade jag & fanny vid 10 ungefär. Jag vaknade tidigare en fanny, hon var på dåligt humör men sen blev det bra. Sen hemma hos 'mormor' så fikade vi, hon hade bakat tårta och den var god. Sen kom lite andra släktningar dit. En av dom heter Tomas och han har fått en hund, den och Elvis lekte väl hela tiden. Nick heter den och den var söt. Sen satt vi och pratade en stund och sen åkte familjen karlsson inklusive mig hem. Hemma bestämde vi oss för att åka till centrum, Rosie skjussade ner oss och jag hann pröva en klänning sen var vi "tvungna" att åka och titta på moppen på en gång. Så Fanny jag och Peter åkte till honom och tittade som sagt på moppen. den var skit snygg och nu är den typ Fannys, Vi har komigt överens om att Fanny inte får banga på den.Sen åkte vi hem och då fick vi för oss att vara med Agnes, Så då åkte vi till Abbes och köpte cocacola och lördagsgodis till 'lilasyster-frida' och sen satt vi och snacka lite bara och sen åkte vi hem och då dansade vi på parkeringen, för vi har värkligen coola liv. sen käkade vi middag och sen var vi med Agnes, vi var ute osådära bara. nu gör vi inte så mycket, Vi hörs i morgon eller lite senare. Ha det så bra. / Sofia

Hiss & Diss.


Melodifestivalen- Melodifestivalen är en överskattat skitprogram som borde utrotas. Vinnaren -09 är så otroligt dålig så det är pinsamt. Varför tkr många tjejer att han är snygg/charmig? Han är hääämsk!! Sverige borde sluta ställa upp i tävlingen pga att dem/vi aldrig har ngn chans. Kul att komma 3:a nerifrån? Har inte alla andra kärringar för sig ngt bättre än att kolla på massa seppade länder som inte kan sjunga/spela musik. Pinsamt!!!!

Avundsjuka människor-
Fyfan för människor som inte kan vara glada för andras skull, som istället säger elaka kommentarer/ igronerar.. Precis som en vän som inte kan glädja sig åt en.

Tjatiga föräldrar- Föräldrar är pain in my ass. Dem tjatar oh tjatar oh tjatar. Lika mycket som det här. Kan man få bestämma och leva sitt eget liv utan att en irriterande gammalmamma/pappa ska klaga/kommentera? usch för er ibland!


Sommarlov-
Var bara tvungen, det är så sjukt nice att det är ca. 2 veckor kvar i skolan innan vi får gå på permetion känns det som. Slippa alla idioter till lärare och läxor. 10 långa veckor helt utanskiten, med vänner och familj, resor och mys. Och självklart är man sommarsingel, Haha Gothia cup Here wo come!  
 
Svart nagellack- Vad mer kan man säga, riktigt snyggt & fräscht!

Resa-  Det är så himla skönt att åka ifrån allting och tänka på någonting annat ett tag. Chilla galet och steka i solen, äta godmat, shoppa och bada, + att man blir sexigt brun också! ;)


god morgon

Nu har det kännts som lördag i 3 dagar, nu är det äntligen det! Lite synd, men ändå skönt. Vi ska snart åka till 'mormor' och hälsa på en söt hund. Pusss

INSANE!!


Gosh, den här videon togs förtyp 3 dagar sen. Dom är i Peru just nu och ska typ uppträda .Alltså sjukt många fans som står och väntar utanför deras hotell.. Skulle väldigt gärna gå på deras konsert!  

Kväll med brudarna

Är riktigt nöjd med kvällen jag spenderat med några av mina bästavänner. Jag,Fanny,Emma och sara cyklade till rimi och köpte glass idag igen.. busigt! Saras förslag. ;) När vi var hemma tittade vi på Talang ett tag,oxch jagmåste ju säga att Viktor är riktigt gullig. Heja på honom gott folk!!!

Imorgon har vi mycket för oss jag och Fanny. Vi ska åka och titta på moppen, Träffa F's morbrors vovve och Åka till sthlm.
Jag ska titta på nya jeans. Och kanske någon tröja.. Kommer antagligen hem med betydligt mycket mindre på kortet än förväntat. -.-

Tog 2 riktigt coola bidler ikväll. Hahha

Blev tyvärr ingen på E eller S.. "/


-


Filmen som vi en vacker dag ska se.. The haunting in connecticut.

Fredag kväll.

Somsagt har det varit en chilldag. Varit och handlat mat med Fannys familj, ätit tacos,snackat med Frida&Linn.Snart ska vi dra ut, ska bli nice! Vet inte om vi ska träffa någon eller bara chilla lite mera.. Haha! Men kanske uppdaterar senare, puss på er!

Aqua

 

Mina och Fannys nya favorit låtar, bäst!

dålig uppdatering-

- förlåt mig,men medans jag bor hos Fanny kommer det inte bli mkt uppdatering. Ni får räkna med ett typ per dag..

Idag har vi softat hos Agnes med Emma och Beck film. Riktigt mys! Ätit god middag,kollat moppe på internet. Så imorgon ska vi kanske träffa Elin och Josse en liten stund, vet inte hur det blev ´med det! Men hoppas! <3
Vi ska också åka till Peters kompis och titta på moppe. Det blir nice. Ska nu forstätta lyssna på musik och vänta på Fanny som står i duschen! PUSS


- jag just nu..


Film-Glass

Yes, jag och fanny tog 2 riktigt sexiga cyklar till Rimi och hyrde ännu en Beck. Köpte även B&J, jumjum.Vi har spelat in några asheta videoinlägg med hennes cam, skit kul! Men är typ trötta så ska snart sova. Hoppas alla haft en bra dag - PUSS


middag-datan-ut

Hemma  hos fanny bjöds det på god kyckling och ris till middag. det var gott! Vi har suttit här vid datorn en stund, men ska snart ut. Vet inte vad vi ska hitta på, kanske  går och hyr en film. Uppdaterar mer sen, Puss


- jag älskar dig


Packning,Pengar,Sova

Yepp,Packnignen inför helgen då jag ska bo hos Fanny är klar nu. Inte så mycket, men det viktigaste är med.
Bankomatkortet är påladdat nu, 900 kronor till. Yey!
Sova, är precis vad jag ska göra.. Ska bli väldans skönt.

Nu kom jag på att vi skulle ha med fika till skolan imorgon, det hade jag helt glömt bort. äsch, skitsamma tar med en festis.. haha ;)
Puss och sovgott


Ohyes


to die for!

Miley Cyrus



- Till dig pappa!

Polisen & kalas

Nu är jag verkligen prooopp mätt, Fläskfilé och pannkakstårta har jag ätit. Gottgott! Daniel och Olle är här. Presenter har delats ut . Det var trevligt!
Efter skolan åkte jag till sollentunapolisstation och mötte Niklas Kraft. Det var även 7 andra som skulle göra samma sak, vi satt i 2 timmar och snackade. skit kul. Jätte snälla människor, ska bli kul att träffa dem igen! ;)

Jag ska gå och träna idag tror jag, det beror på hur jag känner i min rygg. Det gör riktigt ont, men jag ska försöka lite iallafall. Har ju ett mål i framtiden, så det är på tiden att uppfylla det!

Hittade en moppe på en hemsida, så nu har jag hittat den rättta, Nu gäller det bara att få den  i present! ;)  

Vad tkr ni? :)

-

Idag försov jag mig, jag missade 9 bussen.. Så jag måste åka halv, eller så tar jag 10 bussen. Då hinner jag perfekt till musiken. Känns lite surt! Men det är iallafall bara 1 lektion som försvinner..

Outfiten ser ni i inlägget nedanför, jag har precis fixat håret och det blev utsläppt med luggen i en '' snurra '' som sitter fast i en hårnål. Ganska fint! Ska ta och äta frukost snart, och ringa mamma.  ha en bra dag, Pussar


Tisdag



Of the minute

Nu är allting klart för idag, förrutom det jobbigaste - pluggningen!
Ska läsa lite till och sen ska jag kolla på 90210 som blev inspelat idag. toppen!
Har ävem fått svar av Viktoria i Usa, yesyes.

Pusss

nu..


.. går jag och solar. Puss

pinsamt


Hur i h*lvete kunde den här låten vinna Eurovision contest 09?

The ''it'' girls.

Sofia & Fanny.
Dom tjejerna folk är vana att alltid se,
dom frågar oss varför vi alltid är med varandra
Och det är därför vi helt enkelt är så jävla bäst tillsammans.
Stockholms coolaste brudar
Härligaste humorn alive
Humöret alltid på topp
stolta över oss själva
Skäms aldrig, vi kör bara!
Fan vad jag älskar oss.




Måndag

Äntligen så är segaste dagen på veckan avklarad. eller skoldelen iallafall. Det känns skönt! Idag är inte mamma hemma, hon är på någomkurs. booring! Jag ska plugga so till provet imorgon, men fick idag veta att vi ska inte kunna så mycket fakta utan det är mer frågor som vi ska tänka själva och svara som vi känner för. Sen har jag en engelska uppgift som ska in imorgon. yey!

Jag ska även träna och sola, båda behövs. Men för att allting ska bli av måste jag börja nu. / S


Miley Cyrus..

.. Efter ett par månader av hårt arbete med "Hannah Montana: The movie" i både Europa och USA, har Miley Cyrus åkt på  semester på Bahamas. På lördagen fångades hon på bild på stranden tillsammans med sin bror Braison och sin syster Noah. Bikinibilderna har dessvärre blivit kritiserade i olika bloggar på nätet och de mest hänsynslösa skribenterna påstår bland annat att Miley ser tjock ut.  sjukt!


- om man kallar Miley fet har man ingen uppfattning alls. Hon har ju helt normal kropp

Godnatt

Nu är det slut, eller ja det var ett tag sen. Men tvtittandet för idag är slut. Det blev lite grannfejden på slutet, och jag tycker att det är lite patetiskt att behöva ha två gubbar där och vara med i tv för att kunna bli sams. snälla, det är ju vuxna människor. haha, lite pinsamt..

Jag ska iallafall sova nu, börjar 20 i 9 imorgon. Sov gott alla söta

/ S


tvmys.

Just nu är det paus i Söndags party med Filip och Fredrik, det är så bra! Idag är gästerna, Charlotte Perelli ,Johan Palm, ''Macken''gubbarna och Charlotte(Kristin Davis) ifrån SATC. Riktigt kul att se. Det är ju live ifrån New York. vilket gör det lite roligare tycker jag. Sitter och tittar med pappa, har en fetlatte framför mig och njuter.

Nu börjar det igen, vill inte missa en minut!


Lady Gaga.

Jag måste bara utrycka mig lite hära, Lady Gaga är grym sångerska men vad i h*lvete har hon på sig?


kvällen..

..börjar närma sig nu. Har ätit middag och ska snart ut med Fanny och träna. Ska bli ganska roligt.  Det blir ett varv i spåret och sen kanske någon styrka också. iallfall så kom jag sist på bowlingen, typiskt! Pappa vann, haha. Ska dra och byta om nu så att jag är redo för träningen.

Jag sitter här och funderar på vilka som läser min otroligt coola blogg. kan ni inte langa en liten kommentar så jag har en liten susning iaf?..  ;)



Don't Forget - Demi lovato


Söndag morgon

Godmorgon världen, Söndag,snart måndag.. ångest! Vill absolut inte gå till skolan imorgon.. usch nej!

btw, Idag har min syrra barnkalas, och självklart är jag och Fanny bjudna. haha,  det är faktiskt bowlingkalas och eftersom vi är bäst på det så ska vi köra! Efter äre '' fika '' för dem småskit ungarna.

Vi ska ta och fixa oss lite nu, men för min del blir det mjukisbyxor och någon tröja. snyggt!

/ S

musiic



 Kiss Kiss - Chris Brown Feat. TPain

Lördag

Det har varit en annorlunda kväll måste jag säga, men hoppas det leder till någonting bra. Jag var med Fanny & Jenny , vi gick till rimi och hyrde två beck filmer  och köpte godis tuill hela världen kändes det som. Haha, på väg hem träffade vi fjortisTara och Josefine. mys..

Vi har tittat på robinson med Jenny,det var bra som vanligt.. Men helt fel person åkte ut. synd! Halv 11 kom jennys pappa och hämtade henne. Nu har vi tittat på nästan en hel Beck, men vi är riktigt trötta så vi kanske tittar klart imorgon. 


Hoppas du mår bättre Jenny, jag älskar dig!


världens bästa unge

§


I miss you - Miley Cyrus.

Skansen

Min lördagsförmiddag har varit jätterolig. Det var inte så mycket folk, fint väder och glassen smakade toppen!


Bild 1 , Felicia.
Bild 2 , Elin.

Nu ska jag träffa Bästis, får se om det blir hos henne eller ute. Puss

..

Jag saknar allt, jag saknar dig. Du är världens bästa!

you know I always have this, you are a part of me.


090516

God morgon, Idag är jag uppe med tuppen måste jag säga. Jag vaknade vid 8, vilket typ aldrig har hänt mig tidigare. Jag har klätt på mig, och ska snart platta håret. Halv 11 ska jag iväg,  vet inte vilken tid jag kommer hem.


Ska få i mig lite frukost nu, Puss

Fredag kväll


Vi satt mest ute och snackade, det var mysigt men kallt. Båda var helt slut så vi gick åt varsit håll vid kvart i tio.
Hemma var tvn på och det var massa snack och skratt på högnivå.
Jag var lite små irriterad för att jag typ '' sabbat '' en kväll till med bästis..
Imorgon ska jag gå upp runt 9, så ska snart hoppa ner i sängen, Sov gott allihoppa / S

'' skriva av sig ''

Ibland är jag riktigt bitchig , liksom orkar inte lyssna eller vad man ska säga.Gör den dära minen, är lite små irriterad och förstör flera timmar vi spenderar tillsammans. Skrattar inte lika ofta, är typ inte mig själv. Är drygare än drygast och skiter i allt och alla. Vill bara att tiden ska gå, att det ska hända någonting. Men jag har upptäckt att det det bästa som har hänt och kommer alltid vara var att jag träffade dig. Jag vill absolut inte förstöra någonting, inte att vi ska glida isär. Det är liksom vi två, som ett pussel. Jag ber om ursäkt för alla gånger jag varit elak, alla gånger jag har dissat. Jag ångrar vissa studer grovt, Jag ska börja göra mitt bästa och inte kasta all skit över dig.. Jag vill att du ska förstå hur mycket du betyder för mig och att du ska förstå att du är min andledning till att fortsätta leva. Jag kommer aldrig släppa taget om dig, du är mitt finaste!

Alla gånger vi har skrattat, alla gånger vi har upplevt saker. Alla minnen, Cypern,Åland,Öregrund,''väsbyspöket'',sommarplaner,planeringar,Söderteljegrabbarna.. alla mot och med gångar vi har delat, alla dessa 6 år har varit underbar, jag älskar dig!


090515

Jag har fått presenter. 1 biobiljett, pengar och ett halsband. yey!
Från och med onsdag nästa vecka ska jag bo hos Fanny, ända tills söndagen.. Fan vad roligt. Även om du inte tror det Daniel så ska vi se på
The haunting in connecticut på bio.. Ska bli kul, men läskigt.

Btw, så hittade jag en trailer på posh24 från filmen Bandslam med Vanessa Hudgens. Vet inte riktigt vad jag tycker, men den kanske är bra!


Grattis till mig..

.. som faktiskt har namnsdag! vilket är otroligt viktigt i mitt liv!

Ska ta och klä på mig nu ,eftersom jag precis duschat. Puss


ni blir inte besvikna.

När ni har läst varej mening på min älskade blogg så kan ni lägga ner lite tid på mina två söta vänners bloggar!


Skolan

Som vanligt skriver jag ifrån spanska lektionerna. Jag sitter med Jenny,Tova och Amanda det är mysigt!'
Jag har lämnat in en ledighetslapp för den 5 juni då Daniel tar studenten, det kan jag ju absolut inte missa. Så vi får hoppas att jag får ledigt.


Idag efter skolan ska jag hem, farmor och farfar och mina kusiner är ju där och ska fira Anna som sagt. Ikväll ska jag väl ut med kompisar antar jag. Innan Tova stryper mig ska jag göra klart min uppgift..

Puss på alla, ävan mr. Mullvad!


God natt

Melodifestivalen är katastrof iår. Det var inte ett ända bra nummer, inte ett ända.Det ena var värre än det andra..
Dem flesta är bara otroligt skrattretande.. Jag och Pappa satt och asgarvade till Serbiens nummer,
människan som '' sjöng '' såg ut som en Cheesball..  grymt ful & kul! Ska sova nu, är väldans trött..

Puss och Kram  / S

woho

Besöksrekord baby!


allmänt

Det var inte speciellt länge jag var hemma hos Fanny, gick hem vid typ kvart över 7. Vi Satt och snackade lite, och satt vid datorn. Trevligt trevligt. På väg hem träffade jag såklart mr. mullvad.. Yippie.

Har duschat för en liten stud sen,  rakade benen det var på tiden måste jag säga! haha. Imorgon fyller min lillasyster 9 år. Det blir antagligen tårta och släkt som vanligt, helt ok! På söndag är det Bolingkalas.. suck* Men jag och Fanny ska vara med och bowla sönder skitungarna. haha!

Det kommer att bli mycket barn den här helgen, på lördag ska jag nämligen med Kristina till skansen. Och såklart ska hennes barn med, kulkul! haha, det är inte ofta..

Ska gå ner till soffan och titta på sex and the city som börjar på någon canal+ grejj.
Later



inga kommentarer


Jag hatar dig - Alexander Schöld..

Hhahahah

Träningsvärk på högnivå.

Herregud, min kropp är helt död. Efter träningen i tisdags,friidrotten igår, och milen idag. Det har varit ganska roligt men jobbigt! Idag kom vi imål efter 1.02, vi gick och småjoggade hela vägen. Direkt efter skyndade jag,Fanny och Sara oss till stationen, eftersom vi var i Runby var det inte så långt. Vi träffade på Emma,Issa och Vickan på vägen så vi tog sällskap med dem. När vi väl kom hem gick Jag och Fanny hem till mig, satt och snackade ett tag och sen satt vi på filmen '' Miss secret Agent'' Med Sandra Bullock. Den är rikigt bra!

Ikväll så ska jag nog ta det lungt, plugga till So provet på tisdag och duscha. Nicenice.
Later

Bra låt.


Svennebanan.. haha

-

Ojsan nu kommer Fanny, måste kila. Kiss and Hug

Onsdag

Godmorgon, idag är det väldigt fint väder. Skönt för min del eftersom jag ska vara ute i flera timmar.
Jag har varit riktigt snabb denna morgon, jag gick upp kvart i 8 och var klar hel. Det blev typ träningskläder idag, mjukisar och t-shirt och toffs.

Jag ska möta Fanny vid 5 i halv 9, sen går bussen kvart i. Ska gå och borsta tänderna och fixa klart matsäcken. Pussisar

- vi är allt!

Godnatt


..Precis, Känner mig som ny igen. ;)
Nu är det dags för mig att dra mig tillbaka, är trött och har en lång dag framför mig.
Sov gott alla söta så hörs vi i morgon.
Later

mysigt

Nu ska jag hoppa in i duschen, Göra en hårinpackning för en gångsskull. Sen är det ju Tisdag vilket betyder DH, och nu när Andra avenyn har slutat så hinner jag se på det. perfekt! Ännu bättre med Vanlijtee till! ;)

Tack Moffe för att du är så gullig , du också lilla Olle :)

Tova Jonsson,


, Du är underbar!

Kväll

Nu är magen proppfull med potatis,sås och kött. jum! Imorgon är det friluftsdag, vi ska ha friidrott på Vilundavallen med alla 8:or. Det ska inte bli jätte kul, men helt ok. På torsdag är det ' milen ' fast igentligen är det 8 kilometer.. men det känns som 8 mil! haha.

Jag har varit och sprungit i spåret med bästo, vi var grymma. Fast jag störde mig på mina hörlurar som inte ville sitta kvar i öronen!! Direkt efter åkte jag med pappa och köpte matsäck till i veckan. Träffade Sandra och Mikaela mys! Jag köpte iallafall drickyoughurt och festis, jag har köttbullar och makaroner hemma. Så det behövdes ingenting annat.

Engelskaprovet gick bra, jag skrev så gott jag kunde och var säker på det mästa. toppenbra! Jag måste verkligen koncentrera mig lite bättre i skolan nu, jag får panik över att vi snart börjar i 9:an.. Inte långt kvar innan det är usa/gymnasiet som gäller! Så äre slut med tramset.. plus att jag har fåt 2 mail hem..


Spola fram till typ 37 sekunder, det är bara snack innan. (ointressant).
Miley Cyrus - The Climb (Acoustic Radio Tour '09)

Later

Bilder'



Feta söta bilder!

Tisdag.

God morgon, Jag har vaknat för en liten stund sen, Har ätit frukost och klätt på mig. Det blev inget smink idag heller, och så myskläder. Jag ska åka till tandläkaren 20 över 11, på vanlig undersökning. Första lektionen är Engelska - prov. Det kommer nog att gå bra.

Klockan 3 slutar jag, då ska jag nog träffa Fanny. Hoppas jag iallfall. Men nu måste jag gå och borstatänderna. 

/ S

Måndags kvällen

Jag har druckigt tee och ätit russin framför tvn ett tag nu. Det blev Ballar av stål, L world och lite annat kul. Blev förhörd på engelskan och jag var grym som alltid. Imorgon börjar jag halv tio, går upp kvart över åtta. ( good to know )..Ska lägga mig i sägen och läsa lite i engelskaboken om ngt som jag glömde plugga på. klantigt!

Visade pappa lite kataloger om USA året,och han var mycket mer intresserad den här gången. yippie!
Det kanske blir någonting trots allt.!

  • Hörrni alla söta läsare, jag tycker att ni ska börja kommentera lite hära..skulle vara såå mycket roligare. *blink*

En riktigt frääsch bild på mig och bästis!

tidsfördriv..

Dagens humör: Trött, men glad!
Dagens klädsel: mjukisbyxor, svart långärmad t-shirt
Dagens frisyr: Toffs, hårspänne i luggen
Dagens smink: nada..
Dagens borde: Jag har varit duktig idag ;)
Dagens planer: titta på 90210
Dagens låt: The Climb - miley cyrus
Dagens vill ha: Pengar.. as always!
Dagens längtan: Sova..
Dagens fundering: Mail hem från skolan utan andledning..
Dagens beroende: Skratt & bästis
Dagens roligaste: oh, haha allt!
Dagens personer: Fanny ofc!
Dagens saknad: nja, ingenting
Dagens tv-program: 90210
Dagens köp: ingenting :/
Dagens godis: ingenting där heller.
Dagens lunch: ris och ngn kyckling
Dagens middag: Pytt i panna
Dagens träning: .. nope
Dagens läsning: bloggar
Dagens nyttigaste: Sallad
Dagens "åh nej!": Fick mail hem..

Haha, kul va?


sofia lövenberg

jag älskar dig!

/Fanny


Pluggning

Just nu är det pluggning på gång, Jag och Fanny har engelska böckerna i högsta hugg och pluggar in glosor. Det går väldans bra faktiskt. Vi ska äta middag tillsammans idag,
det ska bli mys, sen ska vi forstätta med engelskan.
Kanske blir en titt på 90210 och lite så. 
Nu ska vi försöka få tillbaka koncetrationen och lära oss det sista!

Hoppas ni har det bra, pussar!


I skolan

Halloj, jag sitter med mina trogna Bästisar utanför non, jag fick låna Fannys tele. Riktigt gulligt, slutar halv 4. Då ska jag hem och plugga engelska. Suck* /S

090511

Godmorgon. börjar tjugo i nio. Är heelt slut, har sovit dåligt hela helgen. Svenska prov idag, Engelska prov imorgon.
Ska fixa mig lite nu, och äta frukost,Det blir myskläder idag.. Vi hörs. Puss!

And so the lion fell in love with the lamb



/ S

Sorgligt!

Fick precis veta att Andra avenyn är slut för säongen, riktigt surt. Fast det slutade med action måste jag säga, haha! Maten idag var ganska god, helt ok iallafall. Efter Centrum har jag pluggat flitigt och lekt lite med bloggdesignen. Blev rätt nöjd med menyn. Jag ska ta mig ett glas juice och titta på tv ett tag tror jag. uppdaterar senare, puss!
äntligen har jag fått mitt efterlängtade busskort förresten!


jag älskar dig bästavän.

Shopp-plugg

Har varit i centrum med Pappa för att köpa presenter till syster som fyller år på fredag. Hon ska få en mobil, cykel, och små grejjer typ. det blir nog nice.  Jag köpte lite saker, en t-shirt, en bh, sminkborttagning, strumpor och en almenacka. lite småskit sådär. Har varit duktig och pluggat lite svenska, men är skit trött så måste vänta lite så jag får mer energi.
Alla utom mamma är på Husby och badar, är glad att jag itne följde med.. whatever, jag hade tänkt oh chilla lite nu ett tag innan jag fortsätter med svenskan.  Kiss & Hug


Peace out

godmorgon, jag är ganska trött fortfarande. Det blev ju rätt sent igår.. VId halv 2 gick dem hem, vi hade det skit kul. Det blev mkt snack om WOW såklart.. det var ju 3 otroligt desperata datanördar med. Vi käkade gillat och glass.
inte så mkt mer om dt, men alla hade roligt iallfall.

Idag tror jag att jag och mamma skulle hitta på någonting tillsammans, det var väldigt länge sen. Sen ska jag plugga både svenska och engelska. har prov i båda måndag&tisdag.

uppdaterar under dagen. Puss


Bild från Cypern - 08. Saknar det så otroligt mycket.
Jag älskar dig bästsavän'

seriösa greta


Godnatt

''På smällen'' , popcorn & cola!


Vi hörs imorgon, pussisar


The haunting in connecticut..


Den här filmen ska jag och fanny visa vår modigaste sida och gå och se på bio.
Impad?..

klar

Nu är jag klar med mina naglar, och gästerna är i trappuppgången. ;)


- själv är jag nöjd ;)

Fredag/Lördag-Gäster,

Igår sov jag ju hos Fanny som sagt. VI var ute till typ 11, vi träffade Filip,Pontus och Joakim vid viksolan. Sen typ satt vi och snackade ett tag. Men sen var det en högtalare som skrek typ att vi skulle lämna området? Vilket vi förståss sket i.. Men efter typ 10 minuter kom det en vit skåpbil.. Vi blev skit skrajja och sprang upp i skogen.. Det var typ en kvart senare dem drog. Men det var jävligt kul! Ja har nog aldrig sett Jokim så rädd.. haha!
På natten satt jag och fanny och pratade med södertälje crewet och skämde ut en människa så totalt! klockrent!
Vid 3/ halv 4 så somnade vi iallafall, och vaknade runt halv 1. Käkade faktiskt pannkakor till frukost, skit gott!
Sen åkte vi till Torsåker med Elvis och Rosie och hunden badade. Det var mysigt!

Om ungefär 40 minuter kommer Krille och hans familj, vi ska grilla och chilla.. ;) SKa bli roligt faktiskt, men jag ska platta håret nu och sätta på lösnaglnar. Yipiie! ;)

Mot bästis

nu åker jag till bästis, ska sova där. kommer hem imorgon ngn gång. Då ska vi få gäster, ska bli kul.
Men föst ska jag och F ha det jääävligt kul, kanske skriver där. PUSSS

Skola-Centrum-Träning

Skoldagen var ganska kul. Vi hade en sjukt rolig Vikarie på no:n och Matten. riktigt kul måste jag säga! Det blev inte så mycket jobb men skitsamma..
Efter skolan tog jag och F bussen till centrum och köpte springskor till mig. Mamma mötte oss och så åkte vi hem. Jag håller just nu på att fixa en svart stege i mitt rum. Det är som ett nattugsbord typ, ascoolt! Jag ska snart fortsätta med det.
Lägger in en bild sen kanske.

Om ett tag ska vi äta, efter det ska jag träna igen med mamma. ska bli roligt..
 Nej, nu måste jag göra klart den här skiten. ;)


Spanska lektion.

För en gång skull gör vi någonting roligt i skolan, vi har spanska som sagt och vi jobbar med resekataloger. Jag och Tova gör ett riktigt snyggt jobb om New York. Men för att jag ska hinna klart så måste jag fortsätta nu.

Pusssar.


- våran symbol ;)


yo

haha, nu blev jag på bra humör igen.. min statistik har stigit med 10 läsare till ! ;)

Fredag Morgon

Jag har inte så mycket tid att blogga, jag ska åka till skolan 8. Måste borsta tänderna och fixa ett intyg till att inte vara med på idrotten. Jag har väldigt ont i halsen & mår illa. Men jag kämpar mig igenom den här dagen med.

Dages otfit.
Mörka Ginajeans.
Svart ginalinne.
Blå ginatubtopp.
Svart H&M kofta.
Svarta strumpor ;)

Träning-design-dagens låt.

Jag sitter och trilskas med en blogg design till Amanda, men det skiter sig typ..Jag har även gjort lite på mig egna design, som vanligt!  Är helt slut i benen efter träningen i gymmet, helt död! Ska iallafall gå upp och duscha snart.Ska även läsa på en hemsida om moppekörkort hur det går till och allting.. Det är ju faktiskt dags snart!

Denna låten har jag dampat idag, så det fick bli dagens låt!


Beyonce - Broken Hearted Girl.

skolan-träning

Jag kom hem för drygt 1 timme sen, jag har kollat in Twitter, ätit macka, kollat in lite bloggar och ska strax dra ner till gymmet. Det var ngn dag sen jag tränade senast, så det är dags nu!  I skolan så hade vi HK, det var ganska roligt vi hade ett riktigt retard som vikare.. haha, det är alltid kul oh ha ngn man kan skratta åt. Vi skulle göra ngn soppa eller ngt, men det blev skit! Grymt starkt pga av att Robin hällde i typ 20 ton cayennepeppar.. På so;n blev läraren assur på mig och bästis för att vi höll på med mobilen under filmen..men snälla?

Nästa vecka ska alla 8:or ha friidrotts dag på onsdagen, och på torsdagen ska vi springa milen.. usch, det är så jävla tråkigt.Men vad ska man göra?..
Jag måste berätta att jag har verkligen klädbrist & bildbrist.. måste vara så jävla tråkigt oh läsa den här kassabloggen för er få som gör det.. haha! Men jag ska bli bättre.. lovar!
Men nu måste jag städa lite innan mamma kommer hem, vill ju gärna bli äldre än 14.. PUSS

JAG SKA FÖLJA MED FAMILJEN KARLSSON TILL GÖTEBORG V.19!! YYYYEESSSS

Centrum

Gud jag är proppmätt.. Jag har varit i centrum med Kristina, vi fikade på Waynes coffee. Jag åt en Piråg med sallad  och cola. Det var jättegott!  Vid 5 idag så möttes vi i centrum, kollade runt lite och sen åt vi. Snackade om typ allting, alltid trevligt!Skoldagen var väl helt ok bortsätt ifrån vissa saker, men om man ser det från den ljusa sidan var det en rolig dag!Jag åkte buss med Agnes,Tova och Frida mot centrum, alltid roligt med fintsällskap på bussen.. haha!Imorgon börjar vi halv 9, får antagligen åka med mamma. btw, så ska jag åka och köpa skor imorgon. Yes!
+ Jag har ny design, liknande den andra.. men jag gillaren!


Dags oh börja med dem här sakerna.. Yippie för vissa saker..


allting blir helt fel..

Jag har förändrats, jag vet. och jag har inte gjort det med flit, jag har annan syn på olika saker.. Det liksom bara blev så..
Jag kan säga elaka saker ibland, men jag menar dem aldrig. Jag kan säga konstiga saker som gör att du börjar fundera och bli osäker.. snälla, gör inte det.. Jag kan se ut att inte bry mig, fast det gör jag. Jag älskar dej otroligt mycket, och kommer aldrig lämna dig.. Du är det absolut bästa som har hänt mig. Du är precis en sån bästis som man vill ha. och jag lyckades!  Jag skryter så ofta jag kan om att du är min bästis..(  Frida är riktigt avundsjuk (;  yeah, i like!  )

Jag lovar att jag ska förändra mig tillbaka till den jag en gång var. Jag vill vara glad,possitiv och älska livet.. Och det blir så när jag är med dig Fanny Matilda Karlsson.


Gratis bio.

Jag håller på att kolla runt på gratis sidor, det finns många relativt bra hemsidor. Men detta är den absolut bästa.
Hur lite som hälst som krävs för dessa fina presentkort!!

Du kan få 200 poäng per värvad medlem och det krävs bara...
 
200 poäng för: 1 menybiljett till bion
400 poäng för: 1 biobiljett, presentkort på nelly 100kr
500 poäng för: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet-konto
1000 poäng för:  SuperPresentkort på 300 kr, presentkort på nelly 300 kr
1500 poäng för: SuperPresentkort på 500 kr, presentkort på nelly 500 kr
2000 poäng för: Superpresentkort på 700 kr!!!

Hur samlar man poäng?!
Det är super enkelt, genom att bara klicka på hemsidor, tävla om fina priser, ta emot fina gratis saker, andra erbjudanden, värva andra medlemmar och såklart skriva blogginlägg!


http://www.gratisbio.se/
- V A D V Ä N T A R D U P Å ? ?

let's do this.

Följ min blogg med bloglovin

VALBORG.


bild från igårkväll. ( tog den av Fanny )

Kvällen blev riktigt lyckad! Det var massor av roliga människor där. Alla var på skit brahumör och taggade på att ha roligt!
först så möttes jag och bästis vid abbes, och sen gick vi till Fresta där vi mötta tovasötnos!
Sen gick vi till brasan och där var Jenny,Amanda och Karin. Vi gick runt lite och hälsade på folket och sen kom Frida och Julia. Ett tag senare efter massa foton och skratt så kom Lollo. Och sedan kom lilla Moa myrberg, det var ju längesen.. Så det var ju trevlans. Runt 10 tiden så började det bli mindre och mindre folk hela tiden, Tillslut var det kanske 20 pers kvar och alla kände varandra typ.Det var sjukt roligt.Jag och Fanny blev fan anklagade över att vara fulla flera gånger fast vi hade inte druckigt ett skit. haha, vi var asflummiga. Vid 11 så gick vi hemåt Jag,Fanny och Moa..

När jag kom hem så skulle jag kolla på en film, men somnade i soffan. lyckat! 
Ska ta och fixa klart mig nu och sedan dra till södervik med bästisarna. PUSS

RSS 2.0