BSK BSK BSK !!!

Det har varit en helt sjuk vecka! Heeeelt otroligt, Bollstanäs sk f-97 vannn heeeelllaaaa skiiiteeeen!!!!! Förstår ni? Heeeeeeeelt sjukt!  - Matcherna var galna, hejarklacken var bäst. I finalen så vann dem med 5-0 mot Enskede, UTKLASSNING! Frida är läääättt bästa backen! Finalen utspelade sig på Ullevi, Det var så himla coolt!

På Invingninen på måndagen Så var det 52000 personer som tittade, Otroligt!  Det var kändisar där och sjöng, tex Agnes, Mimmi Sandén. Det var jätte roligt. Har lite bilder senare..  Vi har varit ute varje dag och ätit middag, ibland med flera olika familjer, ibland själva. Alltid god mat, roligt sällskap och såklart bästavännen - kandet bli bättre? Aa, Tack för allt det var underbart! :)



Bilresan gick bra både dit och hem, Nu på hemvägen hade vi Frida med oss. Det var kuligt! Vi sov lite båda gångerna,stannade och köpte godis, åt lunch och gick på toaletten! Kom hem vid halv 6 tiden, då gick jag ut och sprang. Det gick inte så himla bra men helt ok! Det blev bara ett varv - bättre än ingenting!

Det var lite problem att hitta skolan som Frida och hennes lag bodde i, men som tur var så kom vi iaf fram! Vid halv 11 tiden så åkte vi ut ifrån Göteborg. Kom om sagt hem halv 6. - Ikväll ska jag och Fanny hitta på ngt, Det blir nog ngt chill. Kanske drar ut med moppen, det var  ju faktiskt en hel vecka sen!

Nu är det käk med Pappa,Ingela,Anna,Flisan och jag.. Puss

Kommentarer
Postat av: Vilhelmina

Din plats finns naturligtvis kvar eftersom den är reserverad åt dig. :) Maila till adressen i denna kommentar när du skickar bilderna.

2009-07-18 @ 21:40:23
URL: http://vilhelminaullemar.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0