that's right

adjöss,byebye,ciao,hej,bajs oh allt du kan tänka dig. Nu hittar du mig här! Sluta inte läs nu bara för att det är jobbigt att komma ihåg nya namnet. Hähää!


Puss på alla nära & kära


Onsdag

det där med att att jag skulle uppdatera bra och mycket blev inte så himla bra.. Haha, aja det blir väl bättre! ;)

Jag har en major hugde nyhet.................................. JAG SKA TILL USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI HUR STORT DET ÄR?!?!?!?!?!?!?! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR AV LYCKA... TAAAAAAAAAAAACKKKKKKKKK PAPPAAAAA & MAMMMAAAAAAAAAA DET KOMMER BLI UNDERBART!!!!!!! :DDDDDDDDDDD

FANNY, VI MÅSTE PLANERAAAAAAAAAA OM NÄR DU SKA HÄLSA PÅ MIG!!!!! MOAHAHAHAAHAHA, BYE BYE / THE AMERICAN GIRL IN SWEEDEN. AHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHHA

hallå där

Sofia bad mig gästblogga eller vad det kallas och självklart kan jag det.
Nu är hon på båten och har det trevligt säkert! :)

Vet ju inte riktigt vad jag kan skriva men hon lever iallafall.
Hon är långt bort,men ändå så nära.

Hon hör nog av sig när hon kommer hem (tisdagen den 26)
I morgon alltså!

Aja det var allt för mig!
Heipa //Fanny

ointressant,oviktigt,okul

Jag pratar: rätt mycket
Jag tycker om: mina underbara vänner
Jag avskyr när folk: Ljuger
Min bästa vän är: Har flera
Min första vän heter: Emma Johansson
Kärlek är: förjävligt
När jag borstar tänderna: gör jag det morgon&kväll
När jag lagar mat: blir det bränt
Det sexigaste yrket är: allt med Byggarbyxor
Det är charmigt: att våga älska
Jag är rädd för: mörker
Den värsta känslan är: olyckligkärlek, svek
Den bästa känslan är: att bli älskad
Jag är bäst på: det mesta...
Jag är sämst på: Att stå för mig själv
Om jag va ett djur skulle jag vara: snigel(?)
Jag kommer alltid att vara: den jag är
Det finaste som finns är: ärliga människor
I sommar: fyller jag 16
Sist jag grät var: för honom
Jag kan: skratta
Jag kan inte: sjunga
När jag vill tänka går jag: under täcket
När jag bakar så bakar jag: sånt ingen vill äta
Min mobiltelefon är: från claes olsson..
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om
Innan jag går och lägger mig: tänker jag på livet
Just nu tänker jag på att: jag har en het pyjamas
Bebisar är: söta, men jobbiga
Idag har jag: varit med mamma mkt...
Ikväll ska jag: SOVA
I morgon kommer jag: åka till Åbo
Jag vill verkligen: att allt ska bli som förrut.

Goodnight

Dags att sova. Kollat på Ensam mamma söker och Wallander.Skönt att vara hemma ikväll faktiskt. Mobilen hade jag tydligen glömt hemma hos mamma, så den fick jag vara utan ikväll. Imorgon på dagen ska jag packa och kanske träffa Fanny eller någon en stund. Sen klockan 5 tror jag så ska vi väl åka. Båten går 6, halv 5/5 åker vi. Den går ifrån Lindingö. Jag tror det kommer bli mys, tar bilder såklart så ni får vara med på ett litet hörn ;)

Godnatt, Later


Vitamin Well

    
Vitamin WELL. Nya favoritdrycken hos många. Jag tycker själv att drickorna är jättegoda! Så om ni inte smakat dem - GÖR DET! Min favorit är Vitamin Care- Röd Grapefrukt.Har dock inte smakat alla, Focus & Recovery har jag inte smakat. Men känner på mig att focus är riktigt god!

Vitamin CARE - Röd Grapefrukt.
Vitamin DEFENCE - Citrus/Fläder
Vitamin EVERYDAY - Grönt äpple
Vitamin FOCUS - Svarta vinbär
Vitamin RECOVERY - Citron/Grönt te


Typisk Söndag

           
          

Nu är jag tillbaka hemma i lägenheten, framför datorn med spotify och coca cola. underbart! Sigtuna var jätte mysigt, Vi tog en promenad längs vattnet. Tog lite foton, snackade. Tog en fika och hade allmänt skojigt. Fikan togs på 'Tant brun' mitt i lilla stan. Det var rätt så risigt väder, när vi åkte hemåt regnade det. Inte så kul! Men det var lyckat ändå. På väg hem så stannade vi på Willys i Märsta och handlade lite tråkig mat och gick på Ö&B, men hittade ingenting speciellt.

Som sagt ska jag hem till pappa klockan 6, så det blir en tidig middag idag. Helt ok för mig! Ikväll ska jag nog träffa folket som vanligt. ;) Ska försöka träffa Emma en stund innan hon drar iväg imorgon till Älvdalen också.  Men det blir roligt. Dags för middag!


I've got a feeling

Hej! Designen ser inte så bra ut än, men har pimpat den lite. Haha! Har massa saker kvar. Men jag fixar dem senare idag, för nu ska jag och mamma åka till sigtuna och fika, och sen handla hem mat. Ikväll ska jag till pappa, Och imorgon blir det Kryssning. Till Åbo, med båten Galaxy. Måndag till tisdag blir det. Ska bli hur nice som helst. Får se om blixten Fanny ska med. Hoppas det!

- Kommer börja blogga mycket roligare, mer bilder och mer insperation. Lovar er! När designen är klar så kommer bloggsoffan äga skiten! Hahah :'D

Ha en underbar dag!
Btw, jag kommer sakna dig jättemycket Emma!


...

Blogga är segt, jag måste fixa en design. Har liksom inte lust att göra någon, har inga bra bilder, kan inte det jag vill kunna. och allt är allmänt trist. Jag går och sover nu. Pusshej


LÖRDAG

Har städat mitt rum, ätit lunch och n u ska jag ut oh träffa mina vänner. Ikväll kommer Flisor och hennes familj äta hos oss. mys! Men nu bär det ur till dans...... Hahah, skitsamma pusshej! 'vad betdyer jao?' HAHAHAHAH

FREEEEEEEEDAG

har varit i stan, med finaste vännerna. ätit tacos med fanny, ska nu ut med polare:) Pusssssssssssssssss ♥

Fredag/FN-dag/Höstlov

Hur soft som helst! Massor av läxor till idag, men dem är ju klara. Jag är även uppe idag med, jag är så bra alltså! Haha.. Sitter här famför datorn och lyssnar på Jordin sparks och äter frukost. toppen! ♥

I eftermiddag slutar vi 1, Då ska några tjejer åka in till stan. Men innan måste jag städa mitt rum och duka matbordet -.- Så hoppas vi inte ska åka på en gång, då måste jag åka ensam.. det vill man ju inte ;)

Ska börja sminka mig nu, måste åka 10/15 över. Annars blir Fanny arg på mig, oh det vill jag ju iiiiinte (a) Ha en trevlans fredag jorden! Peace

emergency(911), lalala

Godmorgon. Jag är uppe! jag är grym! Ska snart åka till skolan, vi har ju helaskolanskriver idag. det innebär att vi ska skriva en historia/krönika tror jag. Fett trist, eller asså det är tråkigt om man inte får bestämma själv vad man ska skriva om.. aja, har inga val. Idrott idag, vet ärlig talat inte om jag kan vara med för jag har fruktansvärt ont i foten(?). Det är faktiskt sant.Men kommer man med den förklaringen får man ett hånflin av läraren som säger'gå och byt om nu'. Haha!

Efterskolan har jag rätt mycket att göra.. Tråkigt, men måste. Engelskan, vi har kanske en lektion idag som vi får jobba på. Annars ska jag skriva (fortsätta på) en uppsats om Hollywoods filmproducering. Haha.
Nu ska jag borsta tänderna och sen åka. Är ute i god tid idag, toppen! Ha en bra dag. Puss

Onsdagmorgon

JAG FÅR DAMP. tror ni inte att jag har försovit mig nu igen??? Åååååååh, jag började tillochmed kliockan 10! FAN!

nu tackar jag för mig, imorgon är det no prov som gäller. kommer äga skiten! På fredag blir det utgång med Felicia. myspys! Haha, sov gott puss

vad du än säger så betyder du otroligt mkt för mig.

I have never doubted, I will always love you.

            

Duktig flicka

Nu har jag pluggat flitigt i 2 timmar drygt, fått massor av hjälp av Robin och Ulf. Jätte snällt! Ska faktiskt fortsätta ett tag till, måste få in allt i min lilla hjärna. Men det går faktiskt bra, nu när man har te och musik! Great. I helgen ska jag försöka dra ut min storebror oh hitta på någonting skojigt. Var så längesen nu! :)

ska vara duktigt ett tag till nu, Haha börjar tröttna.. Men gör mitt bästa! Puss♥
Hennes senaste album- Battlefield är så grymt bra! Den här låten är en av dem alldra bästa. Watch You Go.

fläääsh


Newkid


låten är underbar. efter 1.50 minuter, då är det skönast!

I DID IT

jag överlevde ännu ett utvecklingssamtal. omg, jag är fan stolt!


gör en sån där, ni vet


skolan tar över livet

fick världens huvudvärk, så taggade hem ifrån skolan. Var hos pappa ett tag, men nu sitter jag hos mor igen. Missade No,provet så ska plugga järnet och göra provet när jag kan! Tog en sväng förbi Rimi innan och plockade ut lite pengar. 20 idag!!!

Har lite plugg hära, Hemkunskapsläxa - Fanny har inget papper så skriver in skiten här åt dig. Puss ♥

-Orden hade du, så det blir uppgifterna. (skriver av exakt vad det står)
1. Ta reda på vad begreppern ovan betyder och gör en ordlista. Tänk på att det är svårt att förklara begreppen med egna ord. Tänk dig att du ska förklara mför ett barn. Den här uppgiften kan du lösa ensam eller med EN kompis.

2.Berätta om en barnfamilj, din egen eller en påhittad. Och hur deras ekonomi kan se ut. Vilka inkomster har de? Vad har de för utgifter? Sparande? Lån? Bidrag?

3. Berätta hur man gör mo man köpt en vara, tex en hårtork, och den är trasig när du kommer hem ifrån affären. Vart vänder du dig? Hur gör du om butiken vägrar att hjälpa dig?

4. Gör en månadsbudget för din famil ifrån uppg.2 . Tänk efter om de kanske sparar till något särskilt, och vad det gör för skillnad om man bor i hus eller lägenhet. Är det viktigt hur gamla barnen är, kanske?

5.Skriv en historia om en person som köper felaktig vara och som måste gå 'hela vägen' genom alla instanser för att få rätt som konsument.

puh, varsågod bästavän!



Jordin Sparks - It Takes More

October 19

Är på hyfsat bra humör. Sitter inne msn, inget speciellt. Lyssnar på musik, photoshopar lite, ska snart göra no. Vilket får mig på dååligt humör, fattar ingenting!! ORKAR INTE.

I got soul but I'm not a soldier

Pluggningen går sådär, det är så mycket annat roligt som lockar.. Ska ta en dusch. sen får koncentrationen komma tillbaka tycker jag!

På Onsdag ska jag och pappa gå på 'Flickan som lekte med elden', Hoppas den är lika bra som den första filmen.

Dagens låt.


Klassfoto 9c


Inga kommentarer..


Söndag- Pluggdag

Efter att jag gjorde listan inatt så kände jag att det börjar bli ganska brottom med lite saker, det blir så mycket i veckan annars. Så jag sitter hemma nu på dagen och gör So,engelska och no. Så kanske jag kan gå ut en stund ikväll, det blir nog bra! Har börjat att skriva Fackuppsatsen till So:n. Det fick bli ämnet Malaria. Konstig sjukdom det dära.. Hehe! Det går faktiskt bra! När jag är klar med den så ska jag skriva en uppsats/power point om Usa. Hollywood blir ett bra och enkelt ämne. Om Filmproduceringen. (Y)

I bakrunden så är Harry Potter filmen nummer 1 på. Haha, den är faktiskt väldigt bra. Lite omogen måste man få vara! ;) + att det är enklare att plugga då.

Fick ett samtal av min käre mor att praoplatsen är 80% fixad.
 vecka 45 - Hovrätten,Tingsrätten,Domstol(rättsväsendet) med Mats.(släkting)
vecka 46 - Polisen, antagligen i förhörsinrikting. Alltså, vara delaktig i förhör och utredning med Kim. (släkting) fyfan vad nice platser jag fick! - ASNÖJD

Lördagskväll

- Som jag skrev mötte jag Emma sötaste Arkenstrand. Vi gick runt ett tag och snackade, myspys! Träffade på Filip Siteus och Felicia och ngra andra. Var med dem ett tag. Sen gick vi hem till Sara. Inte så länge, men så skulle Hampus och Emma och Emil åka och köpa B&J's men på vägen fick dem motorstopp. Förstod aldrig vad som hände. Så träffade vi Flisor och dem andra, var med dem ett tag. Sen stannade jag kvar med dem när resten gick hem. Skojigt, men undrar vad jag missade. Vid 12 gick jag hem till Sara ensam.... Fast snälla Emil hämtade mig på halva vägen. Var så mörkt så det var rätt så läskigt. När vi kom hem till Sara igen kollade vi typ 10 minuter på 'Gangster' och sen hämtade min brorsa mig. Så kom hem runt 20 i 1. 
Ska sova nu, är faktiskt trött. Har druckigt ett glas cola, det var asgott var så otroligt törstig. Haha. Nu är det över iallafall. Precis som den här helgen.. det går liksom alldeles för snabbbt. Ska bli gryymt skönt med höstlov. Men har massa plugg framför mig i veckan.. Skriver det här nedanför för min egen skull. Men ni får såklart vara en del av det. Haha, sov gott puss!
  • No prov - Tisdag
  • Hemkunskap - så fort som möjligt
  • So fackuppsats - Fredag
  • Engelska uppsats- Fredag
Ahmen jag tycker det räcker så.. det blir nog inte så mycket dator i veckan. Kommer sitta uppe till typ 2/3 på nätterna för att klara av allt. Skrev tillexempel en krönika igår halv 2... Usch! 

Safari.

Har börjat använda Safari igen. Webbläsaren alltså. Det är mycket skönare än explorer. Det är liksom Apple, om ni förstår. Har ätit Tacos till middag, det var jättegott! Ska snart ut med det roligaste folket. Ska nog förbi Emma innan vi träffar resten som nog ska med. Haha långsökt..Men så är det iallafall. Sitter och smsar med Pontus. Inget speciellt, men iallafall. Haha! Nu ska jag lyfta på min lilla rumpa och ta foundation på min söta lilla kind. Hahahah, eller som man brukar säga, ska sminka mig lite. ;)
Ha en underbar Lördagskväll, för det tänker jag ha! :)

Lördag

Bilprovning. Stinsen. Det har jag ängnat mig åt idag. Ska ta en paus ifrån vuxenlivet och leka med mina kompizaaaar. Haha, pusshej. Bättre uppdatering ikväll. Jag lovar. Oj vad mycket punkter det blev........................... Haha

.

Jag kan inte sluta tänka på dig. Hatar att jag älskar dig..

Redan slut..

Ahapp, då var den fredagen slut. Väldans kort om man tänker efter. Men den var helt ok. Tills typ kvart över 10 var det toppen. Sen blev jag typ på deppen. menmen aja. Jag ska lägga mig i sängen nu, ska ta en kopp te och sen sova. Skulle kunna sova ett tag, så man får en liten paus här ifrån livet i väsby.. Allt suger just nu för minuten, kärleken,vänskapen,humöret,självförtroendet,förtroende.. Det mesta alltså. Orkar verkligen inte just nu. Hehe, Som pricken över I:et har jag världens huvudvärk.. Åh! 

                                                                     Sov gott, nu ska jag drömma om den finaste. Hihi, puss på er ♥


Freeeedag!

Äntligen helg! seriöst, har verkligen längtat till idag. Har inget speciellt att längta till, men känslan att inte behöva plugga är såå skön. Fast det är inte sant igentligen, har ju no prov på tisdag.. Så blir ju plugg på både söndag & måndag. Men sånt man får ta.. Hehe. Nu sitter jag med sötaste fanny bakom mig och vi ska nog hitta på ngt skojjigt, som vanligt! :)
Nej, nu är det trist framför datan... Pusss!

                                                        - Du pojken, du är så jävla underbar! :'D


underbara vänner

Mötte Emma A typ vid abbes. Vi pratade lite, sen mötte vi Sara och Fanny. Dem hade glömt köpa ngt på Rimi så åkte i väg igen. Så vi traskade hem till Fanny, där Jenny,Micke,Hampus och Emil var. Dem hade hyrt en film, 14 Suger. Enligt pojkarna - en Bfilm. Kan hålla med, men den är helt ok! tycker synd om tjejen det handlade om. Aja whatever. Efter filmen så gick alla hem såklart, jag och Hampus följde Emma hem och sen skjutsade han hem mig.Så gulligt! På vägen träffade vi en as läskig bil, 2 gånger dessutom. Om inte Hampus varit med hade jag och Emma typ blivit våldtagna eller kidnappade eller ngt...... så Tack att du finns Hampan. Det blev ett oseriöst inlägg, men det bjuder jag på. Nu ska jag hoppa i säng. Pusssssss 

                                                 Tack för en underbar kväll, ni betyder allt!


Ledig Torsdag

Vaknade runt halv 11 idag, väldigt skönt. Men kom inte ut förrän 1 tiden. Då kom Fanny & Sara förbi, vi åkte till onoff och hämtade Fannys mobil för sista gången. Herregud vad mycket problem Onoff har åstakommit. Haha! Nu har hon iallafall sin älskade mobil. Och jag med för den delen, jag har nämligen Fannys 'gamla' mobil för tillfället. Den har kamera så det är perfekt! Haha. luffare här asså ;)

Efter onoff så åkte vi hem till Jenny. Vi stog utanför och snackade i flera timmar tror jag, så kom johannes förbi en liten stund. trevlans. Hahaha.. Han hade typ varit med PP... Hahaha! aja alla fattar inte.

Om ett tag ska jag dra ut igen. Fanny äter typ nu, och jag ska byta om lite och platta håret. Det ser ut som ett skatbo. Ordagrant! Ha en toppen kväll, ska bjuda på 1 fin bild på sötaste Fanny utanför Onoff.. Haha! Puss på dej.


Japp, det är världens största lampskärm fanny har varit krativ och använt som hatt. 


Justin Bieber


One less lonely girl'



One time'

It's Onsdag

Klockan halv 8 hade vi nattorientering idag. Jag var med Fanny & Tova, träffade massa folk på vägen. Alla 9:or i svik var ju med. Det var faktiskt ganska roligt, inte att springa runt med en karta och en ficklampa och inte fatta ett piss. Men aah, oh vara med kompisarna och ha lite skoj. Efter så skjutsade jag och F hem Johanna och Tova. Sen var det att träffa folket, Haha! Folket idag var ; Fanny,jag,jenny,emma,sara,emma,julia,vickan,elias,emil,micke,hampus. Tror jag, kanske glömde någon nu. whatever.Vi gjorde typ ingenting så dem första 4 som står med åkte hem till Fanny. Resten blev typ sura, Haha! Nejdå, inte seriöst. whatever.

Vid 20 i 12 skjutsade jag och Emma hem Jenny. Kallt som fan, som det var hela kvällen. Trodde jag skulle frysa fast på moppen alltså. Jag sitter fortfarande och fryser, mina ben är askalla. btw så är vi lediga heela långa dagen imorgon, synd att det inte var fredag.. Hehe, nej men jag är nöjd ändå! ;)

Imorgon ska jag göra ngt mys med Fanny, kanske åker med hem till Jenny ett tag när Micke lagar hennes moppe.Men får se! Ska ta mig an och träna imorgon. Blir ett pass på Crosstrainern. Enkelt. kul. Yes!

                                          Jag är kär i dig, på riktigt.. Olyckligt kär kanske det kallas.. hehe "/


Pappavecka

Nu ska jag plocka ihop lite grejer sen åka hem till pappa. Är en sån vecka nu att jag bor med honom och Anna. Myspys. Fryser som en ko, vill bara sitta i soffan och se på en film. Men nej, nu ska det pluggas SO... Åh, skolan tar kol på mig!

På Fredag ska Tova pierca naveln, vilket gör mig sugen igen. Kanske också tar piercing,var ju osäker förrut. Men tror jag har bestämt mig. Jag härmar dig tovis! Men inte före den 20:e. För har inte råd. Haha! Ciao

Fler läsare

Vill du ha minst 300 nya läsare på din blogg? Klicka här, det fungerar faktiskt!


byebye

Jag börjar 20 i så ska åka nu. Ha en jätte bra dag. Puss

Måndag- skola

Mörkblåa jeans, svart linne,svart kofta, grå halsduk/shal. Dagens dresscode. '

God morgon, en ganska så jättetrött morgon. Jag förstår inte hur klockan blir så mycket varje kväll.Tiden bara rinner iväg. Pallrat mig upp har jag iallafall, Ätit en macka och klätt på mig. Ska fortsätta morgonen med att sminka mig lite och platta håret!

Igår tog jag och fanny lite coola bilder på henne. här får ni ett smakprov ;)


Läsarfråga


God natt

Nu säger jag godnatt. Hörs imorgon. Pussar

ice cream


Daf in action


Nu drar vi till ONOFF och kräver en ny mobil till damen ovanför. Wish us good luck!


Söndag

godmorgon, kan ni fatta att det redan är söndag? Det är ju sjukt! Igår kväll var jag hos fanny, vi åt middag och sen kom alla människor. Vi kollade på 'Drag me to hell'. Den var ganska bra, fast bara i början. Vid 12 halv 1  drog dem sista hem, typ 10 minuter senare somnade jag på soffan. Det var iofs meningen att jag skulle sova här så det var ju bara bra!

Idag blir det nog en slappsöndag. Plugga So, göra en no labbrapport och inte så mycket mer. Ska väl få i oss lite frukost nu. Ha en bra dag. Pussisar


miniinlägg

Dålig uppdatering i helgen, fy på mig. Har inte tid att sitta här framför datan hela dagarna, det är ju inget kul. Gårkvällen var grym, Underbara människor, toppen stämning och massa skratt. Kan ju inte bli bättre! Just nu sitter jag hos Fanny, vi chillar till musik och fixar oss lite. Kanske blir utgång i kväll, hoppas! Vet inte hur det blir med middag men med eller utan Fanny. ;) Inatt hade jag 3 gäster som sov över, HAha. Fanny,Tova och Jenny. Blev inte så sent eftersom T&J hade match idag. Synd :/ men kul ändå.

Ska vara lite social nu, hare bäst! Pussssss


wierd

God natt, är trött. Känner mig osocial, vet inte varför. btw sov gott! :)

I hate that i love you


Torsdag

En chill dag, skolan gick otroligt fort. skönt! Teknik sista lektionen, den var dock väldigt lång. 80 minuter för att vara exakt. Efter skolan åkte jag hem till Daniel (storebror) & Jesper (Kusin) och hälsade på typ i en kvart. Sen åkte jag till fresta till flickorna som väntade på mig. Vi åkte till centrum, fikade på Wayne's coffé - morotskaka och latte. (y) Sen gick vi runt och tittade i affärer, Jenny köpte ett hippieband och trosor. (hahahah, bra oh veta. Toppenköpbruttan) jaja, vid fem åkte vi hem. Skjutsade Tova&Jennsan till andra sidan jorden känns det som. Hehe, Fresta! Sen bar det av hemåt, maten serverades klockan kvart över sex typ. Imorgon var det ju tänkt att åka till Thaistället i Infra och käka mat med finaste brudarna. Så blir det också! Mamma och jag har en liten deal, om jag städar mitt rum och damsuger nedervåningen så betalar hon maten. Asbra eftersom jag är pank. Haha (som vanligt).

klockan 21.00 är det Inlåst, Det ska jag absolut se. Det är så himla bra, kolla på det. Ni kommer inte bli besvikna. Gör lite reklam här på en gång! Nu ska jag avsluta det här inlägget med 100 parenteser och lyfta på rumpan och få något gjort. Grymt skönt att det inte är så mycket läxor idag, fast igentligen så skulle jag behöva all tid jag kan få. Blir nog en plugg söndag på söndag. Haha. wtf, det här tar ju aldrig slut.

Peace out!


Verkligheten är pinsam

Haha, sitter och läser Nevnarien's blogg och många andras med. Men hittade en så sjukt bra bild som Elin gjort. Håller med henne, varför vill man se ut som en 'plasticbrud'. Kan inte vara något att sträva efter, det där med blondt hår och rosa läppar. Det ser bara onaturligt ut, säger såklart det här för att jag är brunett och avundsjuk.(?) Det finns mycket att säga om detta, men jag kan förkorta det för er skull.. Pinsamt!

Så Kissie,Dessie och alla wb's. Eran image är uttjatad, kom med något nytt!


Bild lånad av Elin Kero.
Tänk att jag ens lägger ner tid och ork på att störa mig. HAha


...

Vad är det du håller på med? Tror du att du kan ersätta mig? Ta mina vänner ifrån mig? Lostas som om ingenting har hänt. Det är fan sjukt, väx upp. Du är ingen liten ängel.Om det inte var mer äkta än så här, Låt våran vänskap rinna ut i sanden, det stör mig inte.

8 Oktober

Nu börjar det kännas på riktigt, att vintern är på väg. Kallt,frost, moppen är typ helt död efter en natt ute i kylan. Det är både positivt och negativt att det är vinter snart, det är ju alltid nice med massor av snö och jul Haha. Men att det är slaskigt och allmänt kallt hela tiden är bara jobbigt, som att gå till bussen i typ -100 grader är ingen hit!

Har klätt på mig, ska snart tvinga i mig äckliga mackor. Matte prov första lektionen. För typ första gången i klassrummet och inte hos Svampen, det är inte kul. Haha, bara vissa som förstod det dära. Aja!

Måste jalla lite nu, börjar halv 9. Och som jag sa är moppen typ död nu så måste få den varm, det tar väl typ 10 minuter. Åh - ge min sommar igen! Men oj, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, måste fixa det. Men inte efterr skolan, ääntligen en ledig dag utan plugg till prov. Eller? Ha en toppen dag. Ciao

Stort, ljust, skönt!

Så känns min blogg just nu. Jag har provat på lite olika bloggar, alltså bubbleroom,devote,blogg.se men kan inte bestämma mig om jag ska stanna kvar här på blogg.se. Vi får se, Ang. designen har jag inte bestämt mig än hur den ska se ut. Men ni får stå ut med denna röran. Haha!

Ha en riktigt god sömn! xoxo S

Navy CIS


ännu mer polisfilmer, det är såå bra! Haha, ska kolla tills nästa reklam avbrott då är det sovdags. Sov godast sötaste läsare!


southland

Livet leker verkligen just nu. Sitter med glass framför data och tv, kollar på en polisfilm och snackar med bästis! Underbart, har inte så mycket med att säga. Puss


It's Onsdag


Hej! Jag är på toppenhumör, kanske för att jag ska vara med Fanny ikväll. var så länge sen nu. Jag måste snart fortsätta med matte pluggningen. inte.kul. Men vad gör man inte för bra betyg.. hehe (seriösaste bilden också,smutsig spegel..Döda mig inte Fanny, hehe!)

Skolan var nice, var irriterad på Anni ett tag men det gick över. Haha. Det var bara för att vi slutade engelskan kvart i 2. halv 3 började vi spanskan, sååå irriterande att vara kvar 1 timme och 45 minuter för att se på film!Jaja, duktig som jag är stannade jag kvar och njööt verkligen av filmen. ;)

 


stilrent

Tog bort den fjolliga rosa designen, för ljusafärger. Håller mig till mörkare. Just nu är det ingen design alls. Får fixa det där i helgen, har ingen annan tid.. Nu ska jag sova.


tidig läggdags.

Japp, så är det. Jag ska sova klockan 11.Börjar iofs klockan 10 imorgon, men behöver verkligen sova. Blev inte så bra uppdatering idag, lite bilder och mycket musik. Precis som mitt liv ser ut just nu, haha. det där var lite konstigt, men ändå! ;)

Juste, besökarna börjar att stiga nu. Skit kul tycker jag! Men vore ännu roligare om man fick veta lite vilka ni är. Blir det för några som kommenterar tar jag bort inlägget.. Så snälla, kommeeennntera! :) Sov godast, puss

..

omg, jag saknar dig. helvete, helt helt helt fel.
Jag faller för utsidan, stannar för insidan.

Douglas music sounds


DouglasLindqvist, Rappare som är född 1994! Hållt på i ungefär 2 år men med uppehåll några gånger..
i mina ögon&öron -
grym! För att lyssna på alla hans låtar, klicka här.


Kricke - Bortglömda Drömmar Ft.DMS

Söder - För alla gånger som du sa Ft. DMS


Dagens höjdpunkt,

Musik oh chilla galet. ;) Varit hemma drygt 30 minuter, skoldagen var helt ok. Var mkt med Pontus och Douglas som vanligt. chill! Gjorde klart svenska provet, fick vg. (y) Har inte koncenrerat mig till 100% idag, men pallade inte riktigt. Prao är typ klar, ska vara på något ställe. Haha! Ska fortsätta lite med matten, har prov på torsdag. Pallaaaar inte.

På fredag ska jag ut med brudsen, softish!

tuseday

Jag är klar! Gick upp 5 i 8, är klar kvart över.Det kallar jag skills.. Haha! Jag drar ner till moppen nu, den är nog bllöt av froseten. Kallt om rumpan, så får torka av den först. Hahahaha, Ha en toppen da!

måste lära mig

Ah, det är dags oh vänja sig. känns fuckedup men har jag några val? Ni, mot mig.

Newkid



Dålig kvalité på låten, men det fanns ingen annan. Låten är bra!
Newkid är också med i ' Vi mot Världen' med Lorentz & M.Sakarias. Í det albumet finns det några andra riktigt bra låtar-
Lever min dröm'. vi mot världen'. Swischa förbi'. Mayhem'. Mina favortier!

-


Demi Lovato- Every time you lie

Måndag

Sho allihopa! Pennan ryker av att jag skriver så ooootoligt mycket i matteboken.. eller inte, har inte koncentrerat mig mycket alls ikväll. Men har gjort ett papper iallfall. Bättre än ingenting!

Har roat mig med photoshop, msn, muuuusik och tv istället mycket roligare.
I helgen har det hänt ganska mycket, men jag orkar inte skriva ut allt. Så dt blir en lite sammanfattning..

Fredag,
Bilen slutade fungera mitt på vägen.
Det kom en älg i helt fel tillfälle
Vi åt middag med mormor och morfar
kollade på film, chillade
Lördag,
Höstmarknad
Granbergs kom på besök
Fikade
Kräftskiva hos Ella
Kom hem runt 3
Söndag,
Mamma blev sjuk
Jag mådde piss
Missade alla gäster hos pappa
Var allmänt irriterad
Gick oh la mig kl. halv nio


Bortglömda Drömmar


Bortglömda Drömmar- Kricke  ft. DMS

alreadyfriday

Jag är trööööööööööött. Hur ska jag kunna komma in i bättre tider. Så jobbigt!

I eftermiddag ska mamma hämta mig, så åker vi till centrum en snabbis. Sen åker vi till Öregrund. Bara så nu vet.;) Ska äta frulle nu, mår illa.. Peace!

.

Alla gör misstag. Du gör det inte bättre. Det är inte vad jag vill. vet inte vad jag vill längre. Det är bara en sak jag vet.. Du kanske vill att det ska vara du oh ngn annan, Accepterar jag. Men låt mit inte hoppas på oss igen. Det är inte värt det!

Thats it, allt eller inget!


Trodde aldrig att låten skulle passa in...

16:36

Engelska provet gick ganska så bra. Kunde det mesta, kommer nog inte faila iallafall. Efter provet gick jag faktiskt hem. Min lärare hörde på mig att jag inte var frisk, så det blev att åka hem och titta på film. Trist, men det behövde jag. Humöret är ännu inte på topp, det har varit ganska mycket uppförsbacke på senaste tiden.

Imorgon åker jag till landet igen .Öregrund, ska bli ganska skönt att komma ifrån allt här ett tag. Ska på kräftskiva på lördag. Mamma och jag är ensama på fredag, det ser jag fram emot. Kommer få mycket minnen därborta, både bra och dåliga.. lite jobbigt nu när det inte är vi längre. Allt är så fel..

Nog om det, Ciao!

<3

Kämpar och sliter.
Jag vet att det blir bättre.
Börjar våra band dras isär, Vi har gått varandra i ryggen. Du har förändrats ganska mycket, vet inte riktigt vem du är. Du brukar alltid kunna komma lätt in i ett samtal. Jag sitter här och skriver och tårarna rinner ner. Andra halvan slutade förstå. När det försvinner finns det inte mycket kvar. Jag glömmer mer och mer minnen varje dag, vad ska jag ta mig till.Vill inte ha det såhär.. Vi går skillda vägar, Jag försöker göra något men jag vet inte va.Är emot mig själv, vare så här det skulle bli? Du var en ängel för mig så varför händer det här? Klart jag vill vara vänner men det känns som om det bara river upp sår. Vill du mig vid din sida, så får du börja med en sak.. ge mig min gamla bästavän..När livet sviker är det bra att vara två, Men min ena halva slutade förstå att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar. Jag kanske börjar glömma mer och mer för varje dag..
Vet inte vad jag ska säga och göra. Tårarna kom igårkväll.Det bara rann och rann och tog inte slut, låg halva natten och tänkte på hur mycket jag vill ha tillbaka vårat gamla liv, vårat gamla seriösa sköna liv då ingenting mer en oss var viktigt.Försöker att kontrolera min smärta, försöker att må bra men det känns i mitt hjärta, vad ska jag göra när hoppet börjar ta slut? hur ska jag veta vilken väg vi ska ta? Du visade mig vad lycka är, Trodde fan i mig att äkta vänskap fanns,Kommer jag någonsin kunna tro på oss igen? Jag vill hålla om dig igen och aldrig släppa taget, nu har vi släppt varandra för långt.. vi växer mer och mer ifrån varandra. Vi borde göra något, men ingen vet vad vi ska göra. Är det bara helt slut? är det bara så att nu har tiden runnit ur? Jag försöker att vara glad men det känns faktist i mitt hjärta, vet inte vad jag ska göra när hoppet har tatt slut..
Kanske var det för bra för att vara sannt, en saga.. fast utan bra slut. du har sett mig le, gråta skratta och må bra. Tänker på oss varje dag, men det känns bara fel fel fel.. Ingens fel att det är som det är, men mitt hjärta bara svider. Det finns mkt som är annorlunda sen senast, känns som flera år sedan vi var med varandra. Det går så fort allting, det bara glömms och glömms och man blir förändrad. Jag är lycklig och mår bra, Absolut.. Men igår gick det inte, tårarna bara kasta sig ner från mina kinder och jag ivlle bara gå under jorden, ville bara dö. Du sa att du älskade migm er en allt och det värkligen sprutade tårarar i hela mitt rum,Det änndes hemskt att en så bra vänskap som våran verkligen bara tog slut utan att vi ens sa till varandra om en paus. det bara tog sitt eget lilla slut, kanse ska man lyssna på det förflutna men ibland orkar man inte. sitter just nu och ser ingenting, jag har ont i ögonen, det svider. har haft mina linser i ögonen i snart 1 och ett halvt dygn och det är skitit och tårar överallt.
Dom vill tryckas ut på nytt, Men idag får dom stanna där dom är. För jag kan inte gråta hela livet..
/ Fanny.

jag älskar dig så mycket, som vi sa..Ingenting kan komma mellan oss.





- du är mitt liv


Amandavardet


Omg,är hon inte lite för mkt?..


RSS 2.0