Sommarlov, på riktigt

Det är så det känns när vi åker till Öregrund. där jag har spenderat 13 somrar mer eller mindre. Äntligen ska vi dit igen. Det blir faktiskt ida, om ca. 1 timme. Först ska jag ta sista fästingspruten så att jag är ''helt skyddad''. Har tyvärr inte till gång så ofta till en dator, men kanske kan slänga in ett inlägg och visa att jag lever. Ha det bäst nu. Vi ses&hörs. Later


dagens outfit,
+smycken

How's the best?

- Jaaag såklarrrrtt!!! JAAAAG KLARADE DET! På fredag så ser ni säkrt mig på moppen i trafiken. Mohaaha!


Monday again.

Gud så fort dagarna rinner iväg, det är redan måndag igen.. shit! Idag gäller det, moppekortet. Är lite nervös, men jag ska klara det! - Idag var jag i centrum med mamma och anna, jag köpte 3 tröjor, och 3 berlocker till mitt nya armband. Det blev en kamera,solglajjor och ett peace märke. Ett svart linne och två nfärgade t-shirtar. Alla 3 ifrån H&M.

Klockan 2 åker jag härifrån, nu är det nudeldags.

I'm tired ..

..and will prepare for tomorrow. Därför säger jag god natt nu, ska sätta på en film.Jag har laddat upp ny musik på ipoden inför Öregrund, Har även badat i badkaret. Jätteskönt, Diskuterade med mamma om Usa. dags att ta tag i det hära nu.. Hoppas verkligen på det bästa! Värkar som om fler och fler tittar in på bloggen, kulkul! Puss

Shall be obtained..


till kameran som jag äger. :)

vackert

Så här fint är det utanför mitt fönster..


outfit & 28 juni





Halloj, ännu en födelsedagsmiddag. Dock inga gäster idag men det var trevligt ändå. Till mat blev det Fondu, jummie! Och sen tårta såklart. Jordgubbstårta! Det var faktiskt jag som gjorde den! :) Hade tänkt att hoppa in i duschen nu men först bjuder jag på lite bilder.






Haha, det ser trist ut. Men det var det verkligen inte!

Enrique Iglesias feat Ciara - Takin' Back My Love


sommarlov

Det har varit dålig uppdatering idag, jag vet. Har inte spenderat så mycket tid framför datorn idag. Uppdaterar hos mamma. xoxo Soooofia

  • Jag är bjuden på Saras konfirmationsmottagning. Vi ses där Sarus! ;)

Sleeptime

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, imorgon blire till att vakna till sång.
 - Jag har fått bäästa presenten evvver!
Puss och sov godast, det ska iallafall jag göra. xoxo Sofia

Miley Cyrus

Miley Cyrus behöver verkligen lära sig att hålla koll på sina privata bilder så de inte slinker ut på nätet! Det är inte första gången vi ser bilder på henne skoja runt och försöka se sexig ut! Denna gång är det tillsammans med producenten för hennes senaste film ' the Last song ' som han senare la upp dem på filmens Twitter-sida (smart drag). Vissa tycker nu att Miley beter sig alldeles för sexigt för en 16-årig flicka!   - Enligt mig : Patetiskt!

Källa:Posh24


Jesse McCartney - Leavin'


Han är grymt söt!

nu är det min tur -

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MIG :)



/ Turkiet


*






Tack för allt!

090627

godmorgon, jag har varit vaken sen halv 9!!,  typ mitt i natten -  haha.Kvällen blev återigen lyckad. Vilken toppensommar jag har haft hitills. Finaste vädret och finaste kompisarna!  Jag är iallafall klar nu, Ska åka till centrum och köpa lite kläder,ett vitt nagellack och ett par skor tror jag. nice! Klockan 3 kommer alla gäster ink. Fanny ;) Kommer nog att lägga upp bilder senare ikväll. Det kommer nog att bli trevligt. Later!

Rest in peace Michael Jackson.. <3

- Våra Redbull, bästaste!

bästavän

Trion!

Sufia


lotsas födelsedag!



Grattis på födelsedagen Elias! :)

Kvällen'

Tjaa allihoppa, det senaste inlägget glömde jag att publicera så gjorde det nu. VI har satt upp tältet och ska snart dra dit igen. Det kommer äga, inte så mkt sömn antar jag, men det gillar vi! ;)  

xoxo Sofia!


Fredag - chilligast

Det blev tyvärr inghen uppdatering igår.. Men hade ingen ork, nu skriver jag iallafall! :)
Idag har jag varit med Agnes och Fanny, vi badade i Agnedspool och solade. Jätte skönt, hade riktig sommarkänsla mmåste jag säga. Ska äta hos fanny iallafall, ska bli gott med grillat.  Ikväll ska vi tälta mohaha. Fett chill!  Så ti tänkte ta oss en trip till Lidl, Sitter faktiskt utomhus med Fridas laptop. Så j*vla skönt. Lyssnar på lite sommarlåtar nu. haha.

uppdaterar senare. Ciao !


-

tänkte bara berätta att jag lever och att kvällen blev riktigt lyckad. Tova sova här.
Skriver mer imorgon. puss





myskväll

Nu drar jag ut med tjejerna skriver senare . PUSS

galen

nu har jag varit på den dära moppeskolan i ca. 3 timmar. Jag har gjort proven 23 gånger och blivig gidkänd 2 gånger, HALLÅ? vad är det för fel på mig? - Säämsta!

  • Ska ta oh lugna ner mig med musik och läsa lite bloggar. kyss

-




Planer'

Klockan 2 ska jag åka till Märsta, kommer hem runt halv 6 typ. Det blir ganska många timmar dära. Men det gör ingenting. Hade tänkt att ladda in lite ny musik på ipoden, bra oh veta ;)
 
Innan klockan blir två ska jag försöka sola & bada lite. Puss på er!

HISS&DISS




Dryga människor- Är så jävla irriterande. Liksom korta och kalla miot än. är schysst mot någon och får bara ett mh, eller okej så äre jävligt störigt. Vafan, ge mig mer än en stavelse!

Bloggerskor/Bloggare som.. - .. trycker ner varandra pga avundsjuka. Som skriver elaka kommentarer och helt enkelt lägger ner tid på att tycka illa om någon som har det bättre är ju patetiskt. Dags att växa upp och vara glad för andras skull.

Brudar som tror att dem är någonting -
och som vänder sig om och glor på en, äre för att visa sig och man ska tycka att hon är mktmktmkt fiinare än mig så att jag känner mig ful, eller är det för att g jag ska känna mig utpekad på ngt sätt?  eller vaddå?



Naglar - Jag är heelt besatt i att måla och fixa med naglarna. Det är så himla kul. Haha! + att det är råsnyggt!

The voice - Det är så grymt bra musik som spelas, vakna med the voice äger, the voice konserten är så j*vla bäst
 Älska The voice

Sommar - Det är bara så underbart oh slippa alla tjugotusen lager av kläder. Bada,sola och kunna göra så mkt mer. japp det gillar vi!

Bästa just nu


Kristinia Debarge - Goodbye


godmorgon.

Onsdag idag, ännu en fin dag på sommarlovet. Solen skiner, och jag är på bra humör!  Dagen ska till bringas i Märsta och med Fanny. I märsta ska jag till Connys trafikskola och göra test. Hoppas det går bra..  Och sen med Fanny ska jag vä göra något kuligt!

Jag har en ny desgin, och tänkte fråga vad ni tycker.. Så ska jag ha den ljusrosa eller den som jag hade nyss?
Tacksam för svar!

§


I miss the love, it feels empty..

Kvällen, bästa

Vi har varit på så jävla bra humör, det var så f*cking roligt! Vi var på dagis, snackade i telefonen asgarvade hela tiden typ. Flera såna här kvällar och jag förblir lycklig! Jag älskar dig Fanny.



Så här har dem sett ut, mest! Det är absolut värt pengarna måste jag säga..
Efter att jag och Fanny delade på oss så har min kväll sett ut så hära..


coca cola, mentos och moppeböckerna.
juste, klippte luggen idag.Gjorde sne lugg igen känns helt ok!

Nu ska jag klicka på en film oh försöka sova, dum som jag är har jag vänt på dygnet totalt.. åh!

Tisdag,

Hej världen! Idag har varit en grym dag. Jag och Fanny vaknade klockan 11 typ, åt frukost och chillade lite! Sen åkte pappa till Honda och hämtade min moppe! :) Så nu står den  utanför min dörr. Jag har provkört den lite, men eftersom jag inte har körkortet än så.. Men på måndag - då j*vlar!

Just nu sitter jag och F och målar naglarna, nu när jag äntligen har några.. haha, knallrosa blev det för min del!
Men nu tänker vi lämna er datanördar och dra ut ett tag, det blir kuligt! Pusshej



Måndag forts.

Stinsen blev av, vi kom dit runt 2. klockan 3 hade jag fått tid hos Queen nails. Det tog ca. 45 minuter. Stackars lilla Fanny fick sitta och vänta.. men det överlevde hon! :) Jag blev ganska nöjd med naglarna, men ändrade nagellack och så då blev jag nöjd! Dem blev lite längre än fingerspetsen och franskmanikyr. :)

Vi har varit ute ett tag och snackat i telefonen med lite roliga människor. Vi har flummat runt och haft det skit roligt. och det ska vi fortsätta med nu. Puss och sov gott.

Musik

Mariah Carey - obsessed.


Jeremih- Birthay sex


Pussycatdolls - Hush hush


Sean paul - So fine



Keri Hilson - Knock you down


Kristinia DeBarge - Goodbye


Alesha Dixon - Breathe slow




Måndag.

idag är det verkligen sommar här i sthlm. Det är väldigt positivt, blev på skit bra humör när jag drog upp rullgardinen. Kanske blir en del ute under dagen, ska bli nice! Pratade med mamma i telefonen nyss, hon är typ i holland eller ngt. det var 2 veckor sen jag hörde av henne. VI ska börja göra oss klara och sen försöka ta oss till stinsen. Det är lite krongligt när saldot är på 00 och busskortet har gått ut. menmen, det fixar sig! :)

På söndag fyller jag år, är fan inte pirrig som jag brukar vara.. hmm -.-

helt slut

Nu har jag suttit uppe ett j*vligt långt tag, Det börjar bli dags att tacka för mig.Känner mig lite slut om man säger så.. Imorgon blir det stinsen - hoppas jag! Sov gott folket, nibetyder! Love.
Sluta aldrig att läsa.. & juste Grattis på 18:års dagen Hanna Pettersson, Saknar dig! <3


The night'

jag hade rätt, jag stannar här över natten. Vi har nu varit ute några timmar, vi gick och hyrde en film - bröllopsduellen blev det. Emma sa att den sög, men hoppas vi tycker om den. Vi var en liten stund med Emma och Sara, men drog. Dem tyckte vi var jobbiga för att vi var på bra humör.. (?) iaf så gick vi hem till mig och jag drog i hop lite saker också gick vi vidare till F. Vi har suttit och snackat om allt och inget. Men nu vare dagas för lite data. ;) Så nu vet ni att jag fortfarande lever. Fick lite snälla kommentarer på msn om att min nya desgin var fin. Haha, tack så mkt!

Imorgon hade vi tänkt oh ta en trip till Stinsen. Kan inte vänta tills jag får fixa mina naglar.. i'm so excited!
Det kostar ju 450 så det är inte speciellt dyrt.. Hoppas det blir som på bilden nedanför..nu är det dags att nörda sims igen, mohaha!
Later

litet inlägg

Jag har precis ätit lasange & massor av sallad till middag, det smakade bra! Fick reda på att det tar exakt 6 minuter att gå ifrån Fannys rum till mitt kök. det är ganska coolt! Vi gick hem till henne och spelade nya The sims3- Det äger! Vi gjorde en familj med en ashet kille. Haha, värsta drömkillen juh! mohaha..

Jag ska gå tillbaka nu, kanske stannar övernatten..
+ Visst känns det som en typisk sommarkväll? Later


- Så här ska jag förlänga mina naglar i veckan. yey!

It's time

nu möter jag bästis, skriver senare! later

Back in town.

Yes, i'm! Det känns skönt, Resan hem gick jätte bra måste jag säga. Inga illamående och inga problem. Vi kom hem klockan 3 prick. Då somnade jag gott i min egna lilla säng. Jag vaknade vid 12 imorse av att Farmor och Farfar var här. Var rätt så pigg och gick upp typ på en gång. Till frukost blev det fatiskt tårta. jummie!.. Har inte fixat mig alls, Mjukisbyxor och en tjocktröja blev det. riktigt skönt! Håret är i en toffs och nya örhängen är på plats ;)

Jag har smsat med Fanny hela morgonen, vi ska ses om en liten stund när hon är klar. Jag har lite kvar att packa upp. Sen är jag redo för att ha skojj igen :) Är litesmåirriterad på det otroligt tråkiga vädret här i sverige. Hoppas det blir ändring under veckan. Även om jag ska sitta inne och plugga. Hade tänkt att göra klar mina saker nu.. Så vi hörs!
ojjuste,  jag har lite bilder. Inte otroligt många men några. Tyvärr så har jag usb kabeln någon annans stans där jag inte är.. haha. Så dem kommer senare! Jag lovar! :)



Turkiet - sista dagen

Goddag folket. Idag ar det sısta dagen. Ska blı ganska skönt att komma hem.  Vı har bara legat vıd poolen ıdag, Detkandes onödıgt att ga tıll stranden ı  ngra tımmar bara. Sa nu blev det sahara. Igar var vı ınne ı Sıde för sısta gangen, Jag köpte lıte söta saker. 2 ryggsackar (asfına) 3 par örhangen,en bıkını,En keps,En planbok och lıte annat sött. Haha.
Det fınns ınte sa mkt mer att saga, Men nu vet nı lıte ıaf. Saknar er mına basta brudar. Pussar ıfran mıg! ;)<3


Turkiet - dag 5

Hej allihoppa, Förlat mig för sa otroliogt dalig uppdatering.  Datorerna har varit upptagna varje dag. Men nu fıck jag antlıgen lıte tıd pa mıg. - i veckan har vı saklart solat och badat massor, Det ar underbart. Lıte farg har man kanske fatt ocksa, ett plus ı kanten! ;) Idag var det ca. 45 grader som varmast, Ganska stor skıllnad ıfran hemma tror jag. Hörde att det varıt ganska regnıgt och trakıgt. Det ar ju faktıskt synd.  Imorgon ar det bara 2 dagar kvar, Planet gar vıd 23.00 pa lördag sa dar fıckj vı en extra dag. Pa lördag sa hade vı tankt att ga tıll stranden men bara en lıten stund. Sa attt vı hınner med planet ofc.Om 10 dagar sa fyller jag ar. Det kanns bra att komma hem tıll ngt lıte specıellt. Aven om jag redan vet vad jag ska fa(moppen) sa ar det saklart rolıgt. 

Har har dem verklıgen mıssbrukat en lat, Dın javla lat Fanny - day N nıght. Och jag far damp, den ar saa dalıg. Aja, Den far mıg att tanka pa Bastıs, och det ar ju ıaf posıtıvt. Ojoj, Nu börjar mın tıd rulla ıvag har. Jag saknar er jatte mkt dar hemma, Puss puss!  

Glöm ınte att kommentera nu alsklıngar! <33

Turkiet- dag 1

Nu sitter jag i Turkiet, det ar otrolıgt svart att skriva. Tangentbordet har helt olıka platser pa bokstaverna. Men jag ska göra mıtt basta. Imorse nar vı kom fram sa var det vaaldıgt varmt. Det var ca. 32 grader, det var skönt men ovant. Nar vı val kommıgt fram tıll hotellet sa fıxade vı lıte och skulle ga tıll poolen, da var det en tant som fragade om vı vılle göra Turkısh bath. Jag och Pappa gjorde faktıskt det. Det var jaattteskönt. ( berattar hur det gar tıll senare).. Vi har varıt och atıt, ıdag blev det pa hotellet för vı var helt döda efter resan. Imorgon ska vı vil ga upp runt halv 9 / 9 tıden och ata frukost. Sen bar det av tıll stranden! Langtar som f*n. Haha, Det blev ınte sa langt ınlagg men det tog lıte tıd.. ;)

Saknar er redan dar hemma, puss pa er ! / Sofia -
Om nı vıll na mıg sa har jag mobılen pa, Men tyvarr ınga pengar pa den. Sa RING! ;)

Dagens&Kvällens


&


snart

ÄR DET DAGS, DET ÄR CA.12 TIMMAR KVAR TILLS JAG ÅKER. JAG LÄÄÄÄÄÄNGTAR!:)

soooommarloov!!

gosh vad jag älskar att sluta skolan! mohaha.

jag ser fram emot kvällen, det ska bli jätte roligt! Det kommer nog att bli lite bilder så att ni får se :) Puss på er, nu ska vi åka till Ingela och Flisan! :)

<3


tack att ni finns!

jag är på bästa

humöret ever, Jag har varit iväg och köpt en moppe,en hjälm och ett lås!! fyfan vad naajs! Det blev en kymco moppe ifrån Honda, den är svart,vit och röd. - hjälmen är vit ofch röd. Asfin! :) jag längtar så jäävla mycket tills jag får åka runt på min skönhet ;)Vi har varit och hämtat böckerna i Märsta, 3 st så det blir lite att plugga i Turkland, men det gör mig absolut ingenting!




torsdag-

- slutade klockan 11 istället för 12 idag. 1 hel timme i skolan, asjobbigt! Vi tog första bussen till centrum, vi kollade runt i affärerna, och vissa köpte lite saker. Vi åt lunch, satt och snackade och sen handlade vi mat till imorgon. Det var faktiskt roligt! Vi fick ihop allt vi skulle ha, + att det blev 200 kronor över. Så vi måste  dela upp dem pengarna. det blir nog bra.

Jag,Fanny och Agnes åkte hem till mig, kollade lite bloggar. snackade lite, sen gick dem hem! Just nu sitter jag bara och väntar på att Pappa ska komma hem så att vi kan åka.  Ikväll ska jag packa klart det sista, sen är jag helt redo att lämna det här skit stället i en vecka. haha, det ska bli skit kul! :)

Turkiet

På lördag morgon så gäller det, längtar så in i h*lvete!


Onsdag- allt känns bra!

woho, jag antar att alla ni söta därute är lika eller om inte ännu mer glada som mig att mitt internet har hittat tillbaka. Idag var det en riiktigt kort dag, vi började klockan halv 10, och slutade 10 över 12. Det ända vi gjorde var att åka buss och titta på film.  Det blev inget Skansen pga av vädret. Efter filmen gick Fanny och jag hem till mig och tittade på 2 filmer faktiskt! Båda var bra, (: Vid halv 5 åkte jag och Pappa och anna till Ingela, käkade mat, satt och pratade med hennes äldsta barn. Dem var jätte snälla!

Imorgon så åker jag och P till järfälla tror jag och tittar på moppen jag vill ha. Hoppas verkligen vi inte kommer hem tomhänta! :) Jag ska nu smörja in benen med min nya body lotion - Britney Spears. den luktar aaasgott!  pussar

Mamma


jag älskar dig. du är bäst!

Bye for a week..

jag har verkligen damp, Internet hemma hos pappa har dött. Det finns ingenting att göra åt saken! Imorgon kommer det förhoppningsvis tillbaka. - J*vla comhem!

Idag var jag och mamma på fotoshoot eller vad man ska säga. Vi tog ca. 100 bilder totalt. Vissa blev helt ok!
- På fredag så är det avslutning som ni vet, efter så ska vi med Ingela hem ett tag. Och sen äre ' grillfest' som gäller,hemma hos Carina faktiskt. Det ska bli riktigt kul! Jag,Fanny,Tova och Victoria ska åka och handla typ pommesfrites och godis och sånt dära på torsdag. Kött får man ta med sig själv.

Idag i skolan så var det inte så speciellt, eller vi spelade tecknet på engelskan, det var skit roligt! ;) slutade ganska tidigt, åkte direkt till stan som sagt. Åkte buss med trevliga cajsa, vi snackade ltie. mys!

nu ska mamma skjutsa hem mig till pappa, Men ni får kanske inte någon uppdatering förrän imorgon eller i väärsta fall efter turkiet! Men sluta inte läsa min blogg för det ;) På lördag gäller det, jag har börjat oh packa lite, det är lite smuts tvätt kvar. ipod, mobilladdare, solbrillor, smink och annat som andvänds är inte heller ned stoppat!  ha det bäst, puss på er alla!
Peace out.


information

jag har verkligen uppdaterat dåligt i helgen, och det ber jag om ursäkt för. Igår var vi i stan, jag köpte ett par trosor, en tröja och en tubtop. finfint! Vi tog oss en dricka på Wayne's coffé. När vi åkte hem så stannade vi i centrum, och kollade efter en tröja till Jenny. Vi åkte hem runt halv 5. när vi kom hem så satt vi vid datan en liten stund och sen gick jag hem till Ingela som bor typ några gator här ifrån och åt middag, Det var typ gårdsfest. Vid 9 tiden kom jag tillbaka. Det var kul därborta, vi satt och pratade och så var jag lite med alla småttingar.

När jag var tillbaka så gick vi ut och cyklade (a), dt var roligt. Vi träffade på Denna och Wille en liten stund. När vi kom hem runt 11 så kom Dogge, vi brummade runt lite på hans moppe. skit kul! Jag fick tillochmed mig tova på en runda. haha! heta shorts baby! När vi gick in igen efter att Dogge lämnat oss så fick vi för oss att göra lösnaglar. Så vi tog några som låg i jennys låda. asfina, och satt på dem. Det blev asbra! - tackar jennsan! ;)

I
morse gick vi upp runt 11, alltså nyss. Vi har ätit frukost och ska strax fixa oss, Det är ju jättefint väder idag. Det ¨måste ma utnyttja. btw så har vi jävligt kul!  Peace


lördagskväll


- jag älskar dig

lördag

godmorgon folket! Snart är jag färdig, jag ska platta håret och sminka mig. sen ska jag till stationen.
Idag har jag på mig ett par blåaGinajeans. En svart -shirt från H&M. Inte fint, men skit samma!

Imorgon kommer Fanny hem! :D - yaay!

PEACE OUT!

Långt inlägg..

Hej! Idag har det hänt mkt, och det var på iden måste jag säga! Det har varit ca. 50 personer här i våren lägenhet, presenter,tårta, mat ja ni vet hur det går till. Det var trevligt iallafall! - det första jag gjorde imorse, var att åka till tandläkaren. Jag var tvungen att laga ett hål som sagt. Det gjorde ganska ont, och vill hälst inte göra det igen. Det tog ungfär 45 minuter/ 1 timme. När klockan var 15 över 11 så åkte vi till Hotell och restaurang skolan i Infra City, där då daniel och hans klass skulle springaut. Det var inte så mkt folk som jag hade trott, men det var ju bara bra! Det var riktigt trirst att det började regna, men det gjorde inte så mkt. Det var ca. 20 personer i klassen, och då blev alla uppropade och fick Dipolm och ros och vad det nu var.  Jag tog typ 100 bilder, haha. ( tyvärr så kan jag inte lägga in dem idag, jag har tyvärr inte usbsladden här. ) klockan tickade på och alla stog och pratade och grattade daniel och sådära. Runt kvart i 1/1 så drog studentera iväg på sitt flak. Dem hade gjort jättefina banderoller och satt upp på flaket. Dunkande musik hade dem såklart också! Men vi som inte fick följa med drog oss hemmåt. Där fixade vi klart alla faten med mat, potatissallader, mackor och ja allt du kan tänka dig. Det kom mer och mer gäster hela tiden. Det var verkligen fullt hus ;)
När Daniel kom hem så hade alla typ ätit mat, fikat och typ pratat så att käkarna lossnat ett par 5 gånger. D var inte i bästa skicket om man säger så, haha. Jo men han var lite små berusad som man ska vara på sin student. Han var riktigt chockad för hur många som igentligen bryr sig om honom, lite små gulligt sådär!

Vi hurrade för honom och han fick presenter, tillexempel att han ska få köra en Ferarri eller Lamborghini, Han ska få åka ivåg och göra ngt kul med pappa, Han fick pengar, och massa saker. Lite avundsjuk på vissa saker.. hmm.
Fplk började dra sig hemåt runt 5 tiden. Det räckte liksom.. Men Johan han stannade tills nu han, dörren stängdes precis bakom honom. haha, skön grabb det dära! ;)

- Imorgon ungefär vid 12 tiden så åker jag och Jenny in till stan, och antagligen är vi där ett par timmar. Hoppas verkligen att det inte regnar. Det skrev jag ju i H&D ilägget att regn, det gillar vi inte! Sen på kvällen så ska jag sova hos henne. det har jag faktiskt aldrig gjort. ojoj.. haha, men det ska bli kul. Kommer säkert lägga in bilder ifrån lördagen.

Nu måste jag sova så att jag pallar träffa lilla bäbisen imorgon. Peace !


5juni



I've got a different approach to dealing with emotion.
Keeping my head to the sky,
keeping tears out of my eyes
.

:)

Har inte så mycket att skriva känner jag,
men vill ändå visa att jag lever! :p

Det börjar bli lite mindre folk, men ändå ganska många kvar.  Har ätit lite tårta, mat och träffat massa roliga folk! ;)
Jag kan berätta lite mer senare, är med Vendela just nu, PUSS

_

Nu drar jag! ;)

Hiss & Diss



Regniga dagar- Man blir så otroligt deppig när man vaknar på morgonen och ser att det öserner regn. Det låter miffat, men håret blir ju helt förstört! haha, nej usch!

Tandläkaren- Jag är lite småsur just nu, för klockan 9 ska jag till tandläkaren och borra en tand.. jag vill inte! när man ligger där på stolen och gapar så stort man kan s¨ska n¨gon äcklig människa stoppa in sina händer i min mun. Nej, bort med tassarna!!

Att stressa- Jag har varit riktigt stressad hela veckan! Det är så himla jobbigt. Allting blir bara rörigt..



Student- Jag har sett framemot den här dagen länge, längre än daniel tror jag faktiskt.. haha, btw fatta vad skönt att liksom bli fri ifrån läxor, lärare, idioter i klassen/skolan. och så skaffa sig ett jobb, som man vill hålla på med. plus att man får presenter, massa människor som kommer och ' gratulerar ' en. ;)

Yoghurt- det är ju otroligt gott! Det finns i hundra olika sorter, grymt!

Äkta vänner- Som alltid ställer upp, som alltid finns där om man behöver prata. Som alltid håller sig fast vid ens sida. det är guld!

woho

Grattis bloggen, 18 månader!

Bestämde precis med Jenny att vi ska åka till stan på lördag, och sen ska jag sova hos henne. ska bli grymt roligt! längtar som F*N!!!  - och, jag vet att ni är avundsjuka!

back in town

yeah, im back! missed me? .. I thought so! Jag har varit med Kristina på Den störsat ica jag någonsinn har sett! Det var ju faktiskt kul att handla idag! Haha, vi hade en såndära scanngrejjsimojs. riktigt kuligt faktiskt! Efter Ica så åkte vi hem till henne och drack te, snackade och tittade lite på tv. myspys! Kom hem för ca. 15 minuter sen, och har gjort ännu mer te. börjar liksom bli beroende!

Nu ska jag hjälpa Jenny babe med en sak. Puss på er alla

hatar sverige..

.. nu när det är regn, kallt och bussen inte går. uschabuscha! önskar att jag var med Fanny på Mallorca.
btw, idag på redovisningen gick det väl bra. tror jag fick ganska bra betyg iallafall. anvgående betyg så fick jag reda på slutbetyg i spanska och so. jag blev så jävla arg när jag fick veta att jag har G i So.. wtf! Jag har haft G+ på två prov, ett VG och ett MVG. hur fan kan det bli G? vidare till spanskan, där fick jag iallafall VG. det var ju tur.. Så då blev jag på lite bättre humör!
Idag slutade vi tidigare igen, vi kollade på en film. Den var faktiskt bra! Det regnade som f*n när jag gick hem ifrån bussen. irriterande. Men nu har jag iallafall plattat håret igen och ska städa mitt rum tills imorgon. 

peace and love

saknar

- jag saknar dig älskade bästavän. Jag hoppas du har det underbart på Mallorca. Här hemma är det regn och skola - suug! saknar dej massor, det är så tomt. :| jag älskar dig föralltid!


completely wrong.

. Det blev helt fel, det var inte menat så. fuck!

God natt.

Nu är mitt cv som jag ska söka prao på i 9:an klart. Det blev såklart inte speciellt långt, men lite info fick jag med iallafall. Redovisningen till imorgon är också klar. Jag hade tänkt att berätta lite om Hedersmord. Väldigt intressant. Det är lättande att redovisningen bara är för tjejerna. Då behöver man inte vara nervös. Så det klarar jag av!
Ska bli roligt vad dem andra har valt att redovisa om. Jag skickade precis iväg ett sms till Kristina om att vi ska träffas klockan 18 imorgon. Då vi åker och handlar. Det blir säkert roligt.

Idag samlade jag ihop 29 kronor till våran klasskassa.. Haha, jag är grym! ;)
Puss och sov gott folket!


En rätt så gammal bild på Jenny, Alltid lika söt!
Jag älskar dig.

FRÄSCHT

Nu är jag så gott som ny igen. kom precis ut ur duschen. Jag har rakat benen,under armarna och noppat ögonbrynen. skit bra. Måste ju vara snygg på fredag. Haha! Nej nu tänkte jag ge er en liten lista.. Det var nog typ 100 år sedan..

Om förhållanden
Är du singel? - ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jadå
Kärlek eller sex? - Kärlek
Har du varit kär i någon? -  Ja
Finns det någon för dig just nu? - nej, men jag klarar mig ;)

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -  sofia
När fyller du år? - 28 juni
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Örhängen, halsband
Vad har du på dig just nu? - stor -shirt & shorts
Vilken årstid är bäst? -  Sommarn
Vad tycker du mest om hos dig själv? - öh, personligheten
Vad är du bra på? - klara mig själv
Vem älskar du mest på denna jorden? - vänner & familj
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Fanny karlsson
Vem vet allt om dig? - ALLT vet nog ingen
Vem är roligast av dina vänner? -  Tova,Fanny & Jenny - älska
Vem är snyggast av dina vänner? -  Alla är heta
Vem är mest partyprisse? - Fanny ;)
Vem är den du helst har filmkväll med? - allihopa
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - ehm, jag själv.. :|
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Fanny, tror jag

10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - pappa och mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -  jaa, det har jag!
Vem är farligast i din familj? - hmm.. döda fågeln polly!..
Vem ser roligast ut i din familj? - oj..måste man välja en?.
Vem är coolast? - dum fråga. JAG
Har ni något husdjur? -  kissemiss
Vem har du mest gemensamt med? - Pappas utseende, mammas personlighet
Vem står för underhållningen? -  Jag, självklart
Vem sover du oftast med? -  ifrån familjen? - ingen.
Roligaste kvällen med familjemedlem? - huh?

10 frågor om idag

Vad har du gjort? - skoaln *suck*
Har du varit glad idag? - alltid ;)
Har du varit ledsen idag? - nope
Har du gjort något bra idag? - en design till bästaJenny.
Vad ska du göra nu? - skriva klart min redovisning
Har du gjort något dåligt idag? - nej det tror jag inte
Vad har du ätit idag? -  lunch & middag
Har du duschat idag? - yes, alldeles nyss
Är du trött nu? - inte speciellt
Vad händer imorgon? - Skola,träffa kristina,plugga matte

Telefon/Mobil.
Vem ringde du senast? - tova
Vem ringde dig senast? - Tova
Vem sms:a till dig senast? - Christopher Blanck
Vem sms:a du till senast? - Christopher Blanck


Övrigt
Är du hungrig just nu? - nej
Vad är klockan nu? - 20:49
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - publishme.se,youtube,twitter.

Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa? -mamma -  2 sek sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  pappa - igår

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - 24/7
I så fall, vilken låt för tillfället? -  christina milian- us against the world, kick- ge mig lite mer,
janet-hartbreak on the dance floor
Vad gillar du för musik? - typ det mesta, det är väl mest R&B som spelas just nu.


Ge mig lite mer-


- Kick

3/6

Idag blir det lite plugg, känns inte ok.. men det behövs. Även om vi hade prov i fredags i matte så ska vi ha det på måndag igen. suug! Jag ska även redovisa en sak imorgon, men jag vet verkligen inte vad jag ska prata om.Om ni har något tips så säg gärna till!
Idag har jag ägnat lite tid till att göra en design till en av mina bästavänner Jenny. Den blev faktiskt fin! :) Jag ska nu hoppa in i duschen. pussar


saknar dig älskling

Converse


Onsdag,

, Samtidigt som jag fixar mig lite så tittar jag på Vakna med the voice. Det är nog det bästa programmet! Outfiten idag är svarta chinos , ett rosa linne och en svart tråkig t-shirt. Till frukost så har jag ätit en macka och en drickyoghurt! kulkul. Jag ska ta 9 bussen idag, det känns bra. nu ska jag platta håret - peace!

Det som en gång va du & jag är nu idag tomt kapitel i
en saga som inte slutade så bra..

det börjar närma sig..

.. Moped, Usa, födelsedag,turkiet,göteborg. gash, jag längtar! / Sofia

'

Det var verkligen på tiden att jag städade mitt rum,Har ränsat min byrå/garderob eller vad man ska kalla det. Det är riktigt snyggt just nu.. Men det varar väl inte mer än några dagar.. på fredag ska det vara 'klinsiskt' rent i mitt rum. Jag vet inte riktigt hur många det kommer, men det är väl ett par tio tal. Det är synd just nu att jag inte har min systemkamera som är på mallorca. Men det gör inte så mkt. Jag får ta lite bilder med någon annan kamera! :) 


Imorgon ska jag åka hem efterskolan och plugga matte. det ser jag framemot!
Nu ska jag somna till sex and the city. Peace!


skolan-centrum-skolan

Så har min dag sett ut.. I skolan första gången var det som vanligt, nästan* det var 9:ornas show - den var inte speciellt bra.. Det ända roliga var jossan.. Haha! Vi slutade vid två. Då tog jag bussen till centrum där jag mötte mammsen, Vi köpte min klänning, det blev en vit och lite svart ifrån MQ. Och sen blev det ett par skor också. Ett par svartvita ganska höga skor ifrån dinsko. Är faktiskt nöjd! Jag k ommer att använda den på fredag då Daniel tar studenten! Ska bli riktigt kul. ;)

Klockan 6 skulle vi tillbaka till skolan, för det var öppethus. sämst! duktig som jag är så gick jag dit iaf. Var med Tova, vi gick runt i skolan och hälsade på folket! Jag har precis provat lite kläder som jag kan ta med mig till turkiet.
längtar som tusan alltså!! nu ska jag hoppain i duschn. PUSS

090602

Godmorgon! Idag slutar jag klockan 3, då ska jag åka till centrum. Köpa en klänning till avslutningen och Daniels student. Det är öppethus i skolan idag, 6-8. uscha. Så jag måste tillbaka efter det. surt! Sen när jag kommer hem måste jag göra min redosvisning som är till torsdag tror jag. bläkk.  Är på ganska bra humör, men det skulle kunna vara bättre!

Jag har mjukisbyxor idag, det är så tråkig tväder.. Har även idrott, nej ush. skulle fan inte banga på att sova ngtra timmar till... ciao!

sovdags


<33

Jag vet inte hur jag ska klara mig utan min bästisi en hel vecka.. jag älskar dig siklop-kvinnan!


grejjs


förlåt för den dåliga skärpan.. :$


New Moon trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Allt och lite till

Goddag, sitter i mitt rum och chillar galet till låten under. Har ett glas cola framför som smakar rikgti gott just nu. haha. Om ett tag ska jag ladda in musik på ipoden och sen ska jag åka med pappa och kolla på moppe med pappa, yesyes! :)
I skolan var det ganska soft, Frida hade piercat naveln och det blev faktiskt fint. Jag var med Tova och Nathalie som jag säkert kommer vara med resten av veckan också, det är så mysigt så. men lite tomt uten bästo.
- förlåt att jag inte skrev ett inlägg om helgen igår, eller det gjorde jag faktiskt.. Men när jag klickade på 'spara&publicera' så försvann skiten. as sur blev jag!  Men ska göra ett nytt försök ny tänkte jag.
Lördag - kom hem med lite roliga saker ifrån stinsen, 3 klänningar, (dock ingen tillavslutningen), ett par shorts,en tubtop,en tishrit , leggings & en bikini. trevligttrevligt. På eftermiddagen kom Fanny hem till mig, och vi låg och stekte och badade. soft! Efter käket så skulle vi ta bussen till min mamma oh hämta min kamera som Fanny skulle låna i Mallorca. Men så skulle inte bussen komma förrän inom en 50 minuter, Så vi åkte med pappa.

- När jag mötte bubba så tog vi bussen till en kompis, fast det tog ett tag inann vi kom fram pga ' det eviga ciggletandet ' haha, väl framme så var det ganska kul. Typ jag,bubba,frida,erica och amanda var först. Efter ett tag kom det ganska mycket mer folk. Lite senare drog vi hem. Kollade på en prinsessas dagbok och chillade.
På söndagsmorgonen så solade vi lite, drack te och sen drog jag hem vid 2. Jag skulle nämligen till farmor. Morsdag, you know! När jag kom hem så tog jag mig ett dopp i poolen, det var 30 grader. asskönt .

btw, så ska jag köra upp den 29 juni.. Im excited!

bästa just nu


Janet Leon- Heartache On The Dancefloor


Mycket musik på sista tiden. ;)

Måndag

ochså är vi åter i vardagen, forsätter nedräkningen till avslutningen, till resor,födelsedagar. yey.. 
- Idag är outfiten leggings,rosa linne,svart tshirt. Det är ju typ skit varmt ute idag med, det gillar vi! Idag går jag till mamma, men har ett litet problem.. Mitt busskort är på rymmen, måste få tag idet så fort som möjligt.. skit.
Nu ska jag platta håret klart och sen äta frulle. PUSSS

RSS 2.0