så jävla dålig stil

såklart är jag glad för att du kan följa med Fanny. men asså det är så taskigt mot Felix.. hans mamma är så taskig. :/ som inte låter honom åka med oss?... blir så jävla arg, vill bara döda kärringen.!


CYPERN <3333

fy i helvete vad kul det ska bli bästabästis, en hel vecka med dej i cypern. OMG jag längtar så jag snart spricker! 
Idag äre exakt 56 dagar kvar tills vi åker, det kommer bli riktigt jävla kul!!!
Nu äre så att vi kommer vara hetast på ön, så det är ingen idé att försöka sno killarna? aa, precis hoppa oh skit!
fan älskling, det kommer ägaa!




@ huddungegränd

tjabba, jag sa ju att jag inte skulla bo här denna hleg men det sket sej juh.. (:
nu har jag varit här sen igår på eftermiddagen, och ätit mat och varit med fanny. myysigt (: hah, nus ka jag äta här igen :O
men eftersom Fanny Karlsson ska följa med mig till Cypern den 24 oktober så äre nog OK.
Idag har jag och fanny känat lite pengar, haha asså vi har sålt ngt som heter Panda försäljning, det är typ som jultidningar fast inte riktigt :) det var typ 4 stycken som köpte lite skit ifrån tidningen, haha.. 
Vi har även kollat på 2 filmer och den ena var skit dålig och den andra var skit bra (; höhö. Den dåliga var : ANGEL och den sög värkligen. den andra var : BARNHEMMET, och den ägde skiten (a) aah, pallar inte skriva mer nu för fanny är jobbig. Hahha, älskling <3333

HEIIIIIIIPAAA (: <33

centrum & sjukhuset

shulululu, hostan ska nu botas bort (: äntligen. Vi var på ett litet besök på löwenströmska i eftermiddags för att udnersöka min hosta. och det var något hilmans virus, somjag ska äta medicin för att det ska försvinna.
hoppas det gör det nu. (:
vi var även i centrum och jag handlade en kofta och en kl'nning/tunika. gillar dem båda.
Om en pytteliten stund ska jag gå hem till fanny, där jag ska sova och äta. ( : wiho, det bli jag Fanny & Frida & Linnsan :) haha. På höstlovet ska jag och min familj ( mamma ) åka till Cypren, men det är inte säkert om 2 personer ska med, så kanske kanske kanske fanny får följa med, asså hoppas värkligen! det skulle vara bajskul, haha!
här sitter jag med en nektarin i handen och lyssnar på ljuden ifrån filmen på övervångingen, det är ju inte så att jag öider. det är ju faktiskt High school musical 1 som spelas, sååååå jävla snygg ZAAAAAAAAAAAAAC. hehe, nog pratat. måste ta medicin och gå upp till Karlsson (: <33333 pusssssssshej

 min super heta kofta (:   

hah, fan vad sköna vi är

sho. har precis ätit middag och efterrätt. ska snart dra hem till Fännu  som är hemma och äter. Idag vare värsta cp dagen. men ganska kul, vi fick gå runt på skolanoch göra massa uppgifter.. hah, med våra faddergrupper. Men nu äre iaf helg, och det är skööönt. imorgon så ska jag & Fmatilda vara hemma med henens syrra eftersom  deras föräldrar ska på ngn fest. så vi ska laga mat och kolla åp film, och sen ska jag sova där,. det ska bli fett kul (:
men imorgon på dagen kanske vi ska ut med ngra kompisar. * hoppas *
men tidigare idag hade vi fett kul, vi garvade hela tiden hemma hos F och filmade mig när jag cpade mig, haha.
Har även fotat lite heeeeeeta bilder på oss.. haha
har inte tid att skriva mer nu, ska byta kläder och dra upp till bästis, så heeiiiipa' (: <3

 
bild 1 : älskar dej skiiiiit seriösa..   

  bild 2 : fyfan vad jag är het, ( det är en effekt om ni inte visste det ) hahahahah

soft

jasså,då ska man gå på street dance med Amanda & Matilda, dety blir ju kul :) haha. om typ 30 minuter börjar det (: PUSSHEJ

hmm.

det var den värsta iskalla dagen ever.. jag vet inte vad som gick snett.
jag kanske säger mer sen, men nu ska jag iaf städa. (: pusshej


är jag kär?, det pirrar lixom..

ska ut

om typ 30 minuter ska jag ut med Fanny, Emma , Johannes & Emiw. det ska bli najs, snackar med Donna på msn, ska typ dit den 5 september, hoppas det blirså.
aja,ska möta bästis. PÖÖSSHEJ

magkatarr?

hej, äntligen har det släppt.. idag på svenska fick jag jävligt ont i magen, jag tror att det var magkatarr, för ajg hade det förrut men det försvann ett tag. så nu hare kanske kommigt tillbaka.. hoppas inte. annars har jag varit med fany och rästen i skolan, det var väl ganska kul.. (: hah. men nu sitter iaf jag och bästis här och ska kanske kolla på film eller ngt.
men det är inte så kul om man redan har sett alla som finns i huset. men kanske hittar ngn! :) i helgen KANSKE jag ska bo hos mongofäninini, det blir ju feta najs, kanske pallar oss till NRJ. det skulle vara najs.

Pusshej, sofia!


städa för pengar

shulululu. nu har jag fått ett erbjudande att städa hela mitt hus för pengar. Jag får 100 kronor i timmen. men jag vill käna mer pengar men ändå.. eftersom det tar 2 - 3 timmar att städa mitt hus så känar jag ändå lte extra.  (: jag tänkte på att typ klippa gräset hos andra eller vara barnvakt? hah. aa på ngt sätt gåre nog.
idag har vi varit på träning igen, det var skit jobbigt. men bra träning :) nästa gång blire nog spinning, det var Fannys mamma på samtidigt som vi var på det andra.
igentligen äre ganska dåligt att ge oss en läxa första långa dagen i skolan? vi ska skriva ngt jävla brev till nya läraren. suck.. det ända vi gjorde idag på lektionerna var att snacka om betyg, asså hur mkt man ska ha för att få G och blablabla.
trist vare, det är chill att vi börjar klockan 10.00 imorgon, då ska vi välja vilken slöjd vi vill ha. Trä / Sy. ofc blire Trä, det är bara jag och Fanny som väljer det av tjejerna, för det är för ''killigt'' fattar inte men det är kul.(:
Snackade med Donna om att jag ska dit i helgen, det skulle vara fett kul, att bo hos henne i 2 nätter :) saknar henne som fan!
Dusch dags (:


haha, Elina & Dorentina. älskar er sötnosar <3


städa städa städa

- är det ända Jag har gjort den här kvällen? fan vad trist, fast jag har ju varit hemma hos Pappa & hos Fanny. hämtat alla kläder som ligger överallt och skräpar, så nu ligger allt snyggt i den fula garderoben..
nu har man iaf lite ordning på skiten.
Jag har börjat bli trött på sista tiden.? undra varför, känner iaf för att gå och lägga mig.
sov gott allihoppa (:
 / sofiaelisabeth*


centrum.

fan vad jag är sur på mig själv. jag borde inte slösa så mkt pengar på ingenting?, nästa månad närjag får mitt barnbedrag ska jag faktisktta hand om pengarna (a) haha, för jag hittade massa kläder idag som jag ville köpa.. / : jag var med agnes och fanny i centrum idag istället för härrom dagen, alla shoppade ngt :)
äntligen vare Friskis och Svettis, har fan saknat det.. fast det var inte lika kul som jag tänkte mig. det var nya låtar och nya grejjer.. men dt värsta var atyt eva torheim var där. USSSCH! jävla kärring, hatar dej! men annars vare kul! (:
skolan idag var faktiskt kul, fick träffa alla och vara ngn bajs fadder till små 6:orna. imrgon börjar vi klockan 8.30 och ska göra ngt med 9:orna & 7:orna. undra vad det är ? har ju köpt 4 nya tröjjor, så ngn av dem blire nog :).


ska satsa på skolan nu.. (:


you are beautiful'


skola & tyst vittne

det är helt obegripligt? efter 10 veckor ska man tillbaka till det vanliga? lektioner, lärare, skåp.. hah nääj usch jag saknar dej inte! jag har förberett mig lite, tagit fram ett hänglås, haha! bra vah ? (:
vad ska man ta på sig imorgn då? , jeans & en tjocktröjja, eller mjukisbyxor och en tröjja? eller leggins, eller shorts?
åååååh, vad fan /:  jag har iallfall lite tur imorgon, jag&fanny får åka bil med sara imorgon bitti, snällt vah? (:
efter skolan ska jag & F åka till centrum. kanske kommer hem med mer än jag åkte dit. :)
klockan 21.00 började fimen : tyst vittne. jag vet inte om det är en serie som sitter ihop, eller om det är fristående avsnitt?
den är bra iaf (: oj nu är reklamen slut. sov gott alla sööta (: / SOFIA

är det kärlek?


james bond suger

herregud vad trist det är. dem två mupparna är nere på nedervåningen och spelar James Bond på Xbox.. jag bangade och fick sitta d datorn istället, det var ju bra (: jag kollar på tv samtidigt - Project runaway.
har ätit en glass idag med sara & fany.eftersom sara har ot i BÅDA fötterna så vi gick it med en ´liten glass till henne med :)

ni måste checka in fannys design, skit söt ären : fannykarlsson.blogg.se
ha en bra dag / sofia


allsång på skansen


- sanna nielsen @ allsång på skansen i sommras (:
det var kul men det regnade, ngn annan som var där? :)

damn'

var innne på kissies blogg och kollade lite. jag har fan tjatat hela morgonen om att mitt hår är heeelt fuckat, så nu vet jag  vad jag ska kallade ´dt, en dålig hårdag (: kissie har en bra läppdag och jag en dålig hår dag.. typiskt.
är på jävligt dåligt humör idag.. jag var glad men det har försvunnigt. pallar inte med en dag till och bara sitta, inte göra ngt specciellt? hoppas vi kommer på ngt nu när agnes inte ska vara med.
imorgon äre sån dära jävla skola igen. vill fan inte det! åååååh.
/ sofiaelisabethangnerlövenberg

10.42

ojoj, fanny jag vaknade lite sent. (:
lovade ju att jag skulle gå upp vid tio, men jag glömde sätta en klocka. eftersom S&F ska åka med A till centrum och handla så var jag ju tvungen att gå upp i bra tid.
oh herregud vad jag ser ut i håret denna morgon, ni morde se ;) men det kommer INTE hända.. haha
igår gick jag och la mig klockan 3 typ, och nu var jag skit piggg, fattar inte hur fan det gick till?
dags att äta frukost. (: pusshej


ny design.. (:

måste..

shit, jag måste fan sova. jag är så jävla desperat i datan just nu så jag orkar inte gå och lägga mig. är för trött.
imorgon ska jag och F träffas innan hon ska shoppa emd sin mamma och jag ska väl inte göra mkt medans, det blir nog till att sitta vid datan ngra timmar till (:

fyfan, pallar värkligen inte sitta här längre.. haha. pusshej


tråkigaste inlägget hittills.. (:


duschat

Tj00, precis duschat och sjungit som vanligt.. stackars sara asså.. :/ när vi var ute så ahde sara nog en otursdag.´först när vi skulle möta henne så går hon ganska långt men måste sen vända och gå tillbaka för att hon är kissnödig? haha.
när hon väl är på väg till oss så sitter vi på en bänk och skrattar. efter ett tag så skulle sara upp på en sten i buskarna och vettefan vad hon skulle göra där uppe.. men iaf så trampar hon på en stor fet tagg, som åker igenom skon och in i saras fot. hon börjar såklart blöda så hon ska hoppa ner från stenen som är ganska hög och ligger bakom bänken. när hon hoppar ner så slår hon i magen i ryggstödet, hon har ju såklart inget plåster så hon tar sin strumpa rumt foten och typ halv springer som en pannsionär hem. och jag och fanny kan så klart inte avstå att garva, så vi går bakom den lilla sara och flummar ihjäl oss.. när hon äntligen har satt på ett jävla plåster och blivit glad så går vi ut igen, men vi tog med oss lite smällare. så vi kunde ha lite extra kul som jag sa att jag skulle idag. när vi väl har använt upp lite smällare så ska vi percis springa iväg från ett hus, så är sara före mig och fanny, och när vi kommer runt ett hörn så sitter hon där? då har människan stukat den ANDRA foten? haha, gumman förlåt men det var så jävla kul (a) så då satt vi på gatan som vi precis irriterat alla på med en sara som har skit ont i foten och nästan gråter.. Så vi får ta hem sara på ngt sätt, vi provar allt - sitta på ryggen stödja sig på oss, men inget duger. så hon tar tag i muren och går som om hon snart ska dö? hhaha. efter typ 20 minuter är vi iallfall hemma på saras gata - från granngatan typ ;)
asså Sara, tack att du gjorde den här kvällen till enm jävla cirkus. det var riktigt jävla roligt. ofc tycker jag synd om dej som har ont. men det var såååå roligt :)
idag äre den sista dagen på sommarlovet, fatta fort det har gått :/ pusshej älskar dej!


helvetes ont i magen..?

hurry & lady

nejmen tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ännu en dag som gick åt till att sova & kolla på film( a )
men idag var det en annan film, herbie med lindsay lohan. den är bra (:
Idag är anna med mamma och dem är på kräft skiva, jag ficck inte föjla med :/ men då får man vara med kompisar istället oh det duger ju ;) om ni undrar varför min rubrik heter hurry & lady så äre för att jag och fanny äääälskar dem låtarna ;)  dem är så jävla bra ..höhö. promice you! Snart äre nog dags att äta så får leka lite med fanny så hon inte blir ledsen .. :O hahah

 damn, youre hot*

jasså

hah, trevligt då sarusen :) då ska vi ha lugg! (:
Idag blire gott med lunch igen, det blir det gamla vanliga, sallad från abbes (:
Idag är typ den sista roligaa dagen som man kan ha kul på .. så då får man nog ha lite exttra kul idagdå.. (a)<3
ojoj,ska ut med elvis nue.. pusssssssssssssshej


klippt mig..

onödigt, nu har jag klippt mig igen.. själv, jag fick för mig att mitt hår var fult och ville ha lugg.  Men det blev ju bara värrre.. Fanny säger att det blev fint,men jag tror henne inte! det blev hämskt.. pusshej sov gott

  bästavän

Sova hos bästis

nu blire jag och fanny ikväll igen. jag ska sova hos henne :) vi ska kolla på ngn film, det blir ju najs.
Vi har varit ute med Agnes och snackat på dagis, vi övertalade henne att hon ska färga håret ;) dt blir nog bra. hihi! <3
varända gång jag sover hos ngn koompis har jag glömt kudde, men det ska jag inte idag ;) haha.


dem här skorna kommer nog att finnas på min skohylla i höst :)

   

PUSSHEJ

hmmm


- i fucking lööööv you <33

helgen ?

vad fan ska man göra i helgen? det är energi festival jag vet, men vill inte gå på den.. ngt förslag? :)
aja, ska äta om tio minuter så jag ska hem nu, pusshej


seeeg dag

shosan i trosan :)
fanny är på toa och när hon kommer ut ska vi gå på en promenad med Elvis. Agnes jag & fanny.
idag har det inte gott så fort, men det har varit kul :) Vi har vait i centrum och köpt  glass och tittat på film och suttit vid datan och lyssnat på musik ( dansade till ) haaha.. det var very funny (:
Vi kollade på en film somheter '' Bring it on'' den är bra,.. pallar inte skriva mera (a) pössssssssssssshej


 - hetaste bilden jaaaaao, hahaha

<3

Agnes Karlsson - hoppas du vet att jag älskar dig





- nu blev det väldigt mkt bilder här på bloggen, men det får ni stå ut med (:

S <3 F


jag älskar dig

loooooooooser

tja, jag är en looser :) men jag hade ändå tänkt att lägga in en bild på min syrra, haahah. puss på dej anna! <3


turkiet - 08

jag vet att det är lite sent att lägga in bilder nu, men jag hade ngra fler jag ville lägga in :)

 
- planet som vi åkte med


- Anna & Pappa @ turkiet


- stranden som vi var på vajre dag


- snubben som sålde vattenmelon och massa annat


- vatten rutchkanorna som fanns på hotellet


- min fina väska :)

jag vet att det är typ 10 månader sen jag var där, men jag saknar det så mkt.. / :
men snart äre Cypern (a)

PUSSHEJ / SOFIA

this suck's (:

måste bara säga att det är itne kul att blogga? haha, har fan aldrig ngt viktigt att säga..?
dt kanske kommer när jag börjar i skolan.. hoppas. Men jag tänker ändå skriva om mitt tråkiga liv här, ( ibland ) för Fannys skull, eftersom hon gillar att läsa bloggar :) så varsågod fanny jag ska blogga mera nu! hah (: <3

Jag har en så jävla jobbig hosta asså.. Idag hostade jag så jävla hårt att jag tappade andan och hm, aa skit samma..
det var riktigt äckligt faktiskt..
Jag har faktisk inte tänkt på det så mkt förrut, men jag är fan beroende av att gå på Friskis och svettis? det är så fucking kul. Jag längtar riktigt mkt och det gör fanny också (: Så på Måndag så börjar det!
Skolan & Friskis o svettis.. 
Idag var det så att jag sov hos Emma johanna Johansson. och dt var väldigt roligt :) Vi snakcade och så på kvällen efter att vi hade varit med Fanny Matilda Karlsson. Vi hade kollat på en film som heter '' she's the man'' vilket man säkert har läst om i fannys lilla söta blogg ;) haha. Den är väldigt bra, jag trodde att jag inte ahde sett den, men man kan inte hålla reda på alla filmer ;)  jag såg den iallfall på bussen på väg till en cup , hallsberg.
Idag var jag med emma ( konstigt vah ) och vi hade lite omogna lekar för oss, ahah aa emma och jag spelade the sims, det var faktisk kul! :) tss, coolingar (a) Vi åt lunch samtidigt coh det var väääldigt gott.
På kvällen kollade jag på ngn ganska bra film med anna, vette fan vad den hette med iaf. efter det gick jag ut med Fanny, jag cyklade hem till henne. men på vägen så stannade jag hos min kära mamma. och snackade lite med henne & Daniel och Hanna. Sen cyklade jag vidare hem till Fanny. efter typ 10 minuter så fick vi för oss att vi skulle köpa glass, så det gjorde vi :) dt var goott. När jag kom hem vid 10 så satt pappa vid TV:n och slöade, så jag joinade honom (a) hah. jag hittade tillslut en bra film som precis hade börjat på 5:an och den hette ; 10 orsaker till att hata någon*
den var faktiskt bra, så den kollade jag på och nu sitter jag här ;) haha, trist jag vet ;)
snart äre dags att sova.. :/ sov gott alla nördar ;) PUSSHEJ


haha, cool

Checka in min coola design. Jag är fett nöjd ;) erkänn den är rikrigt ball.. mhmm !
 nu ska jag gå och äta godis, vi ses imorgon fanny & emma & sara (a) <3

PUSSHEJ


mitt hår -

hej igen :) Jag kom på en sak, asså mitt hår.. det är ingen färg? det är typ mellan blondt och skit fult. jag funderade på ngra färger, ska inte göra så men kul att veta vad läsarna tycker, det är typ 5 stycken men ändå ;) (a)

färger -
' svart
' mörkbrunt
' brunt
' ljusbrunt
' ljust





älskar dig så jävla mkt.

OS.

Tjabba, idag har jag kollat på OS, ganska mkt, och det är faktiskt rätt så kul. Iallafall friidrotten..
nu är jag glad - imorgon ska jag hem. Och ju fler dagar det går detstå närmre blir det vecka 39.  Och då ska jag och Fanny kanske åka hit och bo i mitt hus, det ska bli kul.'längtar'
igentligen finns det inte så mkt att skriva på min blogg.. Jag suger på att blogga medtanke på att jag inte vet vad jag ska skriva.. Jämfört med Fanny så har jag inte ett roligt eller intressant inlägg på hela bloggen.. det måste ändras, eller så skiter jag i det här nu.. aaaah, men det får nog bli en / 2 veckor till iallafall.

Hare bäst,      / s


tvungen..

tjaah, nu är jag fan tvungen att blogga lite.. Idag åker jag till öregrund, och stannar där tills på söndag. Jag kommer kanske ha tillgång till internet, annars finns min mobil. :)
jag har så jävla jobbigt rethosta.. dt försvinner ju fan aldrig.. :/ as jobbigt är dt. Imorgon eller på onsdag ska jag vara med Ellinor, och vi kommer säkert dra och bada på sunnanö. :) bara så du vet. (a)

bloggningen är inte så bra men det är för att jag inte har ngt att skriva.. hehe jag måste få lite att skriva om :)
men nu ska jag åka, hare bäääääääst PÖSSSSSSSSSSSS

shopping 3 dagar i rad..

I tisdags åkte jag och pappa till täby och skulle shoppa, vilket inte händer ofta.. Men inte fan hittade jag NGT som jag ville ha? Jag var fett surig, så pappa sa - att vi kunde åka ngn annan stanns imorgon ( tisadag ) så jag blev glad igen :)
igår var vi på outlet i barkaby och jag köpte ett par jeans, 2 tröjjor, en skinnjacka! :) det var feta naaaaaaaajs.
idag var vi där igen och bytte min jacka för den var för tajt, nu har jag köpt enmörkbrun jacka, och en svart väska. inte ill vah? nöööjd? :D
Fanny och jag har snckat hela dagen om att vi ska göra ngt, men det blev nu på kvällen som vi ska göra ngt. det ska bli kul, puss på dej bästis! <3
om en halvtimme ska pappa åka och klippa sig, och jag ska tydligen följa med honom? hahah, mm normarlt (a) Men först ska det bli lite Ebba & Dirdrik :) PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS


jag älskar dig


 


mongosara&bajsfanny

Tjaaaaaaaaaaaaaaaah, är hemma hos BajsFanny med mongoSara. eftersom det är fannys födelsedag så är jag och Sara bjudna på middag :) och fanny är nu ute i köket och hjälper till, duktig flicka(a)
vi har varit i fannus nya rum på källarvåningen och tagit lite söööta bilder med Saras kamera. När vi äter komer fanny att fångra presenter till, jag vet vad det är*solt* Hare bäääääääääst jag är en häääääst! :)

4 augusti

idag blire nog så att jag spenderar 4 augusti med fanny Matilda Karlsson!
kommer nog inte sitta vid datorn men jag finns alltid på mobilen.haha pussar

-

 

GRATTIS BÄSTAVÄN FANNYMATILDAKARLSSON <33



bilden är från 4 augusti 07, coolt vah? :)


jag älskar dig..

bästis fjortis :)

grattis i förskott älskadeälskade bästavän :)
Imorgon fyller min sööööta fanny 14 år, hoppas du får en underbar dag bebbo. det är du värd.!
Den jäveln som inte grattar henne ska få med mig att göra, och det vill man inte ( lovar )..
fannykarlsson.blogg.se om ni inte visste det! 
Idag har jag fått äran att vara med FannyM och vi var i Centrum och hade det skit kul, jag köpte 2 presenter till skitungen och sen åt vi glass. När vi satt på en bänk så blev vi omringade av miffade människor, ni skulle ha sett..! UAHAH
när vi åt glass så såg vi rosie och Frida & Linn så vi fick åka med dem hem. tack för skjutsen. :)
Sen så gick vi till Agnes ett tag och lekte med kattungarna, och sen gick vi till fanny i typ 10 minuter men sen vare dags för mig att gå hem och äta, som vanligt vid klockan 6. Pappa orkade inte laga mat idag så vi köpte hem ThaiWok från en ny reasturang vid hemköp. Det var så jävla gott, fast jag har ju ätit där förrut, med familjen Karlsson, så jag visste att det var gott. Sen tog jag min lilla rosa cykel och cyklade hem till fäninini. Vi tillade på den danska filmen ; mordkommisionen, och den var as bra. efter det så tjatade Sara på oss att vi skulle titta på Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, och vi pallade inte höra hennes tjabbel efter ett tag så vi tittade på den, och som hon sa : den var ganska bra!
Och nu sitter  jag här hemma i mitt hur på Närtunagrend och väntar på att klockan ska bli 12, för då ska jag ringa Fannnnnnü! <33333
Hare bra nu på ett tag, PUSSAR/SOFIAELISABETH

älskade bästavän

    


nattbesök..

haha, idag ska fanny sova häer :) det ska bli skita kul, jag tror nog att det kommer in lite fina bilder på oss senare, hahaha! PUSSSAR <33

SSF <3

 
wihihi, sööötavah? :)


SOLSTORM

Jag, Fanny och sara tittar på en film som heter solstorm. Den är ganska bra, Mikael Persbrant är med i filmen. så fanny ville se den ;) haha, gullunge.  -.-  hinner inte skriva mer, den är ju på :) PUSSSSSS


Sömnbrist

ahtjaaaabba..
jag känner mig väldigt trött, vet fan itne varför jag sov ju ganska mkt inatt. Och gick upp sent så jag fattaritne att jag är så häning, det kanske är så att jag har vänt på dygnet och därför blr helt seppat..
Som ni kanske har märkt så har jag itne bloggat på ngra dagar, men nu har jag lite tid över att blogga på.
jag har fått ett skit gulligt inlägg här nedanför av FannyBanny & SaraPara : ) Hahah, jag älskar er med.
Ngt mer som ni nog har lagt märke till är att jag och fanny har typ samma design på bloggen. Vi gjorde den tilsammans och den blev ju vääääldigt trevlig, eller h? (a)
Om typ 5 / 10 minuter ska jag hem och äta så jag ska fixa lite med min rubrik och sen ska jag väl gå.
puss, love you!

/ S


Sofia Elisabeth Angner Lövenberg

SofiaLövenberg, du är värdens bästa tjej!
Vi älskar dig

 

/ Fanny Karlsson&Sara Samuelsson


Sover hos Sara med fanny,trevligt!

Shuululu.. det var ett tag sen, men nu måste jag lägga in ett litet inlägg iallafall :)
Fanny och sara ligger och mongar sig och snackar om hur dem snarkar, omg!  idag så var vi och bada med rosie det var soft.själv sitter jag här vid datorn och snackar med min bror, brruuuur som sara kallar det. haha.
Nej jag pallar inte mer nu ska jag lägga mig på fanny. 
(publicerade inlägget idag istället för igår, så ni vet)

Puss / Sofia



Fanny är bäst <3


RSS 2.0