Hiss & Diss.


Melodifestivalen- Melodifestivalen är en överskattat skitprogram som borde utrotas. Vinnaren -09 är så otroligt dålig så det är pinsamt. Varför tkr många tjejer att han är snygg/charmig? Han är hääämsk!! Sverige borde sluta ställa upp i tävlingen pga att dem/vi aldrig har ngn chans. Kul att komma 3:a nerifrån? Har inte alla andra kärringar för sig ngt bättre än att kolla på massa seppade länder som inte kan sjunga/spela musik. Pinsamt!!!!

Avundsjuka människor-
Fyfan för människor som inte kan vara glada för andras skull, som istället säger elaka kommentarer/ igronerar.. Precis som en vän som inte kan glädja sig åt en.

Tjatiga föräldrar- Föräldrar är pain in my ass. Dem tjatar oh tjatar oh tjatar. Lika mycket som det här. Kan man få bestämma och leva sitt eget liv utan att en irriterande gammalmamma/pappa ska klaga/kommentera? usch för er ibland!


Sommarlov-
Var bara tvungen, det är så sjukt nice att det är ca. 2 veckor kvar i skolan innan vi får gå på permetion känns det som. Slippa alla idioter till lärare och läxor. 10 långa veckor helt utanskiten, med vänner och familj, resor och mys. Och självklart är man sommarsingel, Haha Gothia cup Here wo come!  
 
Svart nagellack- Vad mer kan man säga, riktigt snyggt & fräscht!

Resa-  Det är så himla skönt att åka ifrån allting och tänka på någonting annat ett tag. Chilla galet och steka i solen, äta godmat, shoppa och bada, + att man blir sexigt brun också! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0