duschat

Tj00, precis duschat och sjungit som vanligt.. stackars sara asså.. :/ när vi var ute så ahde sara nog en otursdag.´först när vi skulle möta henne så går hon ganska långt men måste sen vända och gå tillbaka för att hon är kissnödig? haha.
när hon väl är på väg till oss så sitter vi på en bänk och skrattar. efter ett tag så skulle sara upp på en sten i buskarna och vettefan vad hon skulle göra där uppe.. men iaf så trampar hon på en stor fet tagg, som åker igenom skon och in i saras fot. hon börjar såklart blöda så hon ska hoppa ner från stenen som är ganska hög och ligger bakom bänken. när hon hoppar ner så slår hon i magen i ryggstödet, hon har ju såklart inget plåster så hon tar sin strumpa rumt foten och typ halv springer som en pannsionär hem. och jag och fanny kan så klart inte avstå att garva, så vi går bakom den lilla sara och flummar ihjäl oss.. när hon äntligen har satt på ett jävla plåster och blivit glad så går vi ut igen, men vi tog med oss lite smällare. så vi kunde ha lite extra kul som jag sa att jag skulle idag. när vi väl har använt upp lite smällare så ska vi percis springa iväg från ett hus, så är sara före mig och fanny, och när vi kommer runt ett hörn så sitter hon där? då har människan stukat den ANDRA foten? haha, gumman förlåt men det var så jävla kul (a) så då satt vi på gatan som vi precis irriterat alla på med en sara som har skit ont i foten och nästan gråter.. Så vi får ta hem sara på ngt sätt, vi provar allt - sitta på ryggen stödja sig på oss, men inget duger. så hon tar tag i muren och går som om hon snart ska dö? hhaha. efter typ 20 minuter är vi iallfall hemma på saras gata - från granngatan typ ;)
asså Sara, tack att du gjorde den här kvällen till enm jävla cirkus. det var riktigt jävla roligt. ofc tycker jag synd om dej som har ont. men det var såååå roligt :)
idag äre den sista dagen på sommarlovet, fatta fort det har gått :/ pusshej älskar dej!


helvetes ont i magen..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0